torsdag 26 januari 2012

Vakum…

Ja idag känns det så… som om jag inte har koll, varken framåt eller bakåt… känns som om jag nog kan missa saker jag inte borde missa idag av ren förvirring och tankspriddhet… saknar en röd tråd för den här torsdagen så att säga. Mycket fokus på ditt och datt och luddigheter… eller egentligen vet jag inte vad jag lägger mitt fokus på… kanske det är det som är felet… fast egentligen är det inget som är fel… till och med håret reder sig självt!   Hur har du det idag? Såhär dagen innan helg och utsvävningar… blir det några utsvävningar i helgen? Själv ska jag hålla mig lugn och stilla, köra pass, packa, kanske åka skidor om andan faller på och jo, åka till München också… äta schweinshaxe och gå på ompa-bompa-lokal (Bier-halle, Hofbräuhaus)… framför allt ska vi på ISPO-mässan…

2 kommentarer:

  1. jamen du, det låter ju inte som en helt tråkig helg! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. nej, nej, det blir en kalastrevlig helg om allt går som planerat! Det är mer NU jag befinner mig i det där vakumet, med självredande hår! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!