onsdag 11 januari 2012

mitt i natten...

eller ja, senare än så faktiskt... borde sova för länge sen... men jag är inte trött... den pigga tisdagen, blev en trevlig tisdagkväll och jag tar tydligen och stretchar my luck på pigghet... don't push it, brukar man säga... någon borde säga det till mig...

Hann en sväng förbi farmor och farfar efter jobbet idag, mysigt som alltid, innan jag blev bjuden på genomtänkt middag, rolig film och trevligt sällskap. En väldigt bra kväll helt enkelt!


Imorgon, onsdag, lill-lördag... har vi  något tema för dagen?

3 kommentarer:

 1. Det vore soft med nåt typ tema typ Karneval eller nåt.

  SvaraRadera
 2. Nope, en lugn fin dag. T.o.m. vila från träningen idag. Blir säkert rastlös... Ha ha! :-D

  SvaraRadera
 3. Ting - karneval-tema hade varit kul! Men behövs det kanske lite mer förberedelse än inga minuter alls? Tycker vi sparar den karamellen ett par dagar och går ut hårt i marknadsföringen! En god idé bör ju få goda chanser liksom!

  Västgötskan - lugn och fin blir nog inte min... blir sällan så när jag försovit mig... hamnar på fel takt direkt liksom... dessutom har jag pass ikväll, ska bli så kul! =)

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!