torsdag 5 januari 2012

tycker du också att det har lyst här idag?

med min frånvaro menar jag!? Ja, jösses, dagen slank liksom bara förbi, utan att jag hann skriva alls... gillar inte när det händer... fast samtidigt är det ganska gott också på något vis... men jag har tänkt på det! och det är ju tanken som räknas, det vet ju alla! 

Så vad har jag för ursäkt tänker du... jo, nu såhär en timma efter midnatt så vill jag ändå be om ursäkt... några kanske inte tycker att det behövs, några av er kanske till och med har tyckt att dagen varit lite trivsam pga detta... så kan det vara, det är helt upp till dig! jag är ju faktiskt själv en av dem som tycker att dagen varit trivsam, inte pga att jag inte har skrivit då såklart utan pga att jag gjort andra saker som gjort att jag inte har hunnit sitta vid datorn och skriva...

efter jobbet åkte jag hem till lillebror och hans sambo + hjärtegrynet... som jag nog tycker verkade bli väldigt glad över att se sin faster... iallafall försökte han äta upp mig en smula... och sedan kräktes han tydligen lite på min axel också... sånt som händer, jag tar det som en bonus! Har provat av på honom idag, och kramats massor... så gott så!!! 

Blev bjuden på middag också... dundergod fylld aubergine och GI till punkt och pricka... det är väldigt enkelt att vara jag ibland måste jag säga! OM jag dessutom går och lägger mig snabbare än snabbt nu så blir det kanske ganska lätt att vara jag imorgon också... vore trivsamt... även om jag ju vet att det självklart kommer att vara en pina att gå upp imorgon bitti... det var det imorse... men då hade jag sovit som en diskoråtta på speed och med sju red bull innanför västen också... inte så bra... alls... 

har du gjort något skojsigt utöver det vanliga idag? 

Själv fick jag läst en rolig grej som en av mina fb-kompisar skrivit... tyckte den var skoj...

Bra män hittar du bakom varje hörn, sa Gud, och så gjorde han jorden rund...

1 kommentar:

  1. Den där Gud måste ju helt klart va´en man....... Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!