tisdag 17 januari 2012

vet inte om det hjälpte...

all sömn jag fick extra menar jag... men jodå, jag gick och la mig... och läste lite Håkan Hellström-bok... men innan 23:00 släckte jag iallafall lampan... och sedan drömde jag om en grön stor orm med röd mage... heter det verkligen mage på orm?... undersida? Jäkligt otrevligt var det iallafall... men sedan somnade jag om... och när jag skulle gå upp så var jag tröttare än trött... vad är det som händer??? Why?

men men, inte gråta över spild mjölk heter det ju... och framför allt kanske inte göra denna bloggen till Ninas mat och sov-blogg... för det är väl snudd på nu va? Men vad vill ni läsa om då? Tell me, tell me!!!

Tänk att det gått från att vara en blogg om ett krossat hjärta och liv i vad jag då tyckte var i spillror till att vara en blogg om mat och sömn... primärbehoven... ja, och ett och annat träningspass också såklart! Kanske är det den resan man måste göra... jag har varit på resande fot jäkligt länge isåfall... snart vill jag också skriva om andras fötter... andras resor... tror nog jag kan vara redo för det nu... nu när jag blivit vuxen menar jag, och går och lägger mig i tid och sådär!

2 kommentarer:

  1. Det är väl så. Man skriver om det man behöver skriva om. Framför allt om man inte har t.ex. en modeblogg som SKA handla om mode.
    Jag skriver mer om mina barn nu än jag gjorde när jag började skriva och det är ju inte så konstigt när de finns i mitt liv dagligen! :-)

    SvaraRadera
  2. helt rätt, man skriver om det man är mitt i... men det är väl lite tragiskt på ett vis att det jag är mitt i är sömn och mat! Fast jag har ett väldigt bra liv idag. lite primärt bara, men det ordnar sig snart! ;-)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!