söndag 1 januari 2012

Nyårsdagen... snart till ända

Man brukar ju säga att så som nyårsdagen är, så blir resten av året, att det på någotvis skvallrar om de resterande, kommande 364/365 dagarna... ja i år är det ju skottår så det blir så, jag har inte räknat fel!

OM det nu skulle stämma så kommer jag ha ett år där jag får lov att sova ut mestadels... jag kommer att äta nyttigt och umgås med fina vänner... pröva mitt tålamod en smula (satt med min söta farfar i telefon idag och försökte reda ut en grej på hans nya dator... det är roligt, men som han själv uttryckte det "du har ett galet tålamod!") och ha många trevliga samtal med släkt och vänner.

För att införa lite romantik i det kommande året har jag nu tagit saken i egna händer... sitter uppkrupen i soffan med en stor kopp te och kollar på Stolthet och fördom... jo ja visst, den "riktiga" versionen, den med Colin Firth som Mr Darcy...


Finns inte många bättre sätt att avsluta en nyårsdag på kan jag meddela... denna borde vara tradition på nyårsdagen, hela serien, i ett svep, alla drygt fem timmarna...  vore ju galet bra!

Och som farmor sa "Nina kommer inte sova alls inatt!" när hon såg bilderna på huset pappa och jag ska titta på imorgon... jag tror hon har rätt... är ganska upprymd och förväntansfull faktiskt... men väl medveten om att det kanske inte alls är lika fint i verkligheten som på bild...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!