fredag 6 januari 2012

jag har haft annat för mig

ja, om du känner dig försummad alltså... det är inte meningen att du ska känna så... det är inte meningen att försumma någon... men det är galet svårt att sy och blogga samtidigt... stört omöjligt faktiskt... när det är smått och pilligt och en massa handsömnad så är det nästan så jag har svårt att tänka ens...

"Vad kan ha varit så viktigt att det tagit hela dagen?" tänker du kanske nu...
- Det här!!!... svarar jag


Fasters hjärtegryn ska ha namngivningskalas imorgon och då ska han ha denna! Byxorna hänger lite långt ner för att det ska bli helt rätt intryck nu, men ja, du förstår ju själv, han kommer bli så söt så... för det är han ju redan!

Farfar ringde mig idag, 11:15... och väckte mig... somnade toksent inatt... nej, inte pga. hockeyn... jag tycker det är görtrist att kolla på andra som idrottar... utan för att jag fastnade i ett avsnitt av Stolthet och fördom... lovely! Hade han inte ringt då så hade jag säkert sovit alldeles på tok för länge... någonstans kommer man ju till en gräns när man inte blir mindre trött utan snarare tvärt om... det är bra att ha en klok farfar!

Nu ska jag försumma dig igen... ska ut och äta middag... blir säkert jättetrevligt! Det brukar det bli! Hoppas du får en härlig fredagkväll du med!


2 kommentarer:

 1. Men så söt!!! Han kommer ju att vara ljuvligt fin, våran fine lille kille! <3
  Hoppas det blir en trevlig middag! Vi ses imorgon. Kram

  SvaraRadera
 2. Fantastisk!!!!!
  Du är så jäkla duktig min vän!!!
  Hellego vad söt han kommer bli i den där Hellström dräkten...
  Kram på dig

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!