fredag 27 januari 2012

Fredag


Smaka på ordet… fredag... även om man drar ut bokstäverna fffrrreeedddaaaggg så klingar det vackert… i mitt huvud i alla fall! Och där är det inte mycket som klingar vackert just nu…

Något som däremot gör det är den käcka träningsvärken jag har runt kanten på revbenen, sådär i sidan och bakåt om du tänker dig… och i axlarna… det är så gott! Jag älskar träningsvärk när den är sådär lagom, som en post-it-lapp med texten ”bra jobbat!”

Inser att jag behöver lägga på ett krut på min träning… kanske kan få till ett par promenader i veckan och kanske, kanske lite styrketräning för armarna… men det är ju inte så roligt… framför allt behöver jag nog styrketräna benen en smula för att de ska orka en veckas snowboardvurpande… åh, alla dessa måsten!!! =) (smileyn måste få ta en liten plats där, för att du ska vara helt medveten om att jag är fullkomligt ironisk i den meningen!!! Jag har inte många måsten jag inte valt själv, alltså ska jag ju kanske inte klaga heller!)

Så, fredag… vad ska du göra idag? Hur blir fredagsmyset?

Själv tänkte jag, efter jobbet, åka till Ikea en sväng… det brukar vara ganska folktomt där vid sextiden… lagom att skrota runt, provsitta soffor och inreda i huvudet hus man skulle vilja ha… kanske borde göra ett ryck och vårpiffa lägenheten… eller bara piffa lägenheten… har kört gardinfritt ett tag… man ska kanske konvertera igen?! Eller i alla fall bunkra upp med ljus och lite växter kanske?! Vi får se… jag återkommer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!