söndag 22 januari 2012

äntligen!!!

kom jag mig ut i det fina vädret...  äntligen fick jag höra snön knastra under mina fötter som varsamt sattes ner för att undvika att man druttade på ändan.... för nä, jag tog inte på mig mina broddar... och nä, det hade inte sandats... men jag har nog tränat core-muskulaturen lite extra idag i och med det! Alltid är det något som är positivt!

Och så härligt det var!! Det var fortfarande ljust, om än skymning, strax innan fem! Jag älskar detta! Liiite mer snö kan det få lov att bli, så det känns lite tryggt i kvarstanningssyfte... sedan räcker det med någon cm var tredje-fjärde dag sådär, så det blir vitt och fint igen.

Vet att många tycker att snön kunde lyst med sin frånvaro hela denna vintern och att våren kunde fått komma nu istället, men det är faktiskt bara januari än så länge... det ÄR vinter... låt det då få vara vinter! Se glaset halvfullt och gör något roligt i snön! Snöänglar, snögubbar och kanske några ljuslyktor... finfint och supermysigt... särskilt om man avrundar med varm choklad och ostmackor utomhus också!

Så om du undrar, nä jag skäms inte längre!

Nu fixa middag... vet inte riktigt vad... får googla tror jag minsann... vad ska du äta för middag?

2 kommentarer:

  1. Enligt mig är februari en vårmånad! (Sambon håller INTE med mig. Undra varför??) :-P
    Så ingen mer snö, tack.

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!