måndag 23 januari 2012

ber som hemskt mycket om ursäkt!!!

för att det uppdaterats så himla lite sedan min lilla frustration över att vårat vardagliga språk bebisfierat... det är fult att hänga ett sånt inlägg fritt i nästan ett dygn utan att täcka över med något trivsammare... något mer glatt och käckt sådär... något som inte alls går i stil med "hur tänker de när de gör reklamfilm för att köpa säng och har med höggravida kvinnor i reklamen??? Man köper väl inte säng som höggravid oftast... kroppen är ju sig inte direkt lik då... sängval går ju ofta på vikt..." ja, du förstår ju varför jag undrar över deras val! Eller har jag fel?

Just när det kommer till säng så tror jag mig ha upplevt just skillnaden och olika behov av hårdhet baserat på vikt... och jag gick bara ner 7kg på kort tid och fick dunderont i ryggen av en alldeles för hård säng... tänk då vilken skillnad det blir med en graviditet! fast vad vet jag... ja, ja, jag tycker det är konstigt bara, att man försöker nå just blivande föräldrar... precis som om de dessutom inte har annat att tänka på...

men men, inte mer sånt där från mig på ett tag, jag lovar! Nu är det preppy, perky, glad och trivsam tjej du möter här... har ju haft pass i Partille ikväll, alltid lika trivsamt! Och snön ligger kvar!! Jag är så glad,, så glad!!! Hade varit trevligt om man hade kunnat vara ute i den lite också, men det är trevligt bara de faktum att den är där!


2 kommentarer:

  1. kände mig mer bitterf---ig där ett tag... än rolig alltså, så det är så gott att du förstår vad jag menar! =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!