fredag 20 januari 2012

O helga helg!!! (sjunges som Loa Falkman)


ja, nu tar jag helg... åker raka vägen hem till mamma och pappa och kurar ner mig i deras ena soffa tror jag minsann... kanske kan få med dem ut på en promenad... men det är nog galet mörkt när jag väl är på plats... får kanske bli enbart soffhäng, lite snicksnack och god middag... det är alltid god middag hos mamma... vet inte riktigt hur hon gör det men så är det, till och med en ostmacka smakar lite godare när hon har gjort den! Så var det med saft hos min plastmorfar också, han blandade den godaste saften... tror inte ens det skulle bli lika gott om man mätte upp exakt samma mängd... och pappa gör det godaste potatismoset...

längtar lite extra mycket efter att sova i min säng... gosa ner mig ordentligt och bara sova skiten ur kudden...  mat och sov-bloggen... förlåt... men när vi ändå är inne på ämnet kan jag meddela att jag gick och la mig sådär tonårstrotsigt sent igår igen... ingen som helst jävla ordning!!!

för att ändå skapa lite ordning i tillvaron, eller mest bara tipsa om en sak, för att de är så grymt bra och för att det är fredag och ja, vad kan vara bättre än ett litet fredagstips såhär en fredag liksom... Värsta bästa!!!


Själv har jag redan klarat av tacosmyset till lunch faktiskt... lite wild'n'crazy - bananasfeeling över den jag vet, men så som jag äter nu så ingår det en tacolunch lite då och då... tror det blir räkor hos mamma och pappa... eller något annat... vem vet, hur det än blir så blir det säkert bra... imorgon kanske jag gör något dumt... vi får se... isåfall får jag skämmas en smula, men det kan det vara värt... läste just, sedan jag hade fått det gamla talesättet på hjärnan "högmod går före fall" att "stolthet går före undergång"... jag vill inte gå under så jag struntar i att vara så vidare värst stolt av mig också... vad kan det vara??? värsta cliffhangern det blev nu ju!!

Hur firar du fredag? Några storslagna planer för att göra sorti från vardagen, eller låter du den mest smyga iväg, nästan obemärkt?

4 kommentarer:

  1. Denna fredagen firades med ett IW-pass och nu sitter jag med ett glas rött och gör mest inget alls. Inga storslagna planer alltså :)

    Fredagskram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fredagkväll behöver nog inte större planer än så... jag är ju själv mycket för det där röda vinet i mest inget alls görandets sällskap... lagom stor plan helt enkelt! =)

      Radera
  2. haha ja fasen vad du går bananas och äter tacos på lunch! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Javisst är det galet?! Ställer ju hela veckoordningen på ända på något vis! Livin' on the edge! =D

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!