söndag 1 januari 2012

2012 - I think it's time we had the talk!

ja, nu sådär dagen efter allt mys och gos... nu när den första förälskelsen kanske svalnat något... även om det är tidigt i vårat förhållande så tror jag ändå det är dags att lägga korten på bordet och snacka klarspråk liksom... vad förväntar vi oss av varandra? Vart är vi på väg? Är det dit vi vill?

Raka puckar, öppna kort, inget smussel och skitsnack bakom ryggen på varandra... Jag har varit besviken förut, det vill jag inte bli igen, iallafall inte i år! Du kanske har hört andra som varit besvikna på mig... låt oss göra detta till något fint, något värt att minnas med glädje och kärlek... kom igen, jag vet att du måste ha lite kärlek till mig på lager... det är ju inte direkt så att det slösats med den varan de senaste två åren liksom!

Så okej, jag börjar...

vad jag vill 2012... jag vill det jag alltid velat... ha en frisk och lycklig familj och friska och lyckliga vänner... att de ska finna glädje i sina liv... jag vill träffa någon att hålla i hand och kramas med (ibland mer än bara kramas med)... någon att planera och skapa en framtid med, ett par ungar vore trivsamt och ett stort, gammalt hus på landet såklart! (det sista behöver jag inte ha direkt dock!) En solsemester vore önskvärt... minns inte sist det hände, om man inte ska räkna Borlängevistelsen som en solsemester... för soligt var det ju onekligen, det kan jag liksom inte klaga på!

Utöver det där så vill jag ha ett utvecklande liv, lite mer utveckling i tillvaron hade varit skoj, och kanske nödvändigt... inte livsnödvändigt, men nödvändigt för att jag inte ska tappa stinget... Jag önskar mig därtill härliga pass och ett fullspäckat träningsår med många roliga möten med deltagare och att min kosthållning skall komma att hålla sig i skinnet...

Ja, ett par saker till... det vore önskvärt om jag kunde få slippa bryta några armar och ben (eller något annat heller för den delen)när jag dumdristigt ger mig på att pröva snowboardandet igen... och så hade det varit roligt att faktiskt finna glädjen i att springa... men mest av allt vill jag att mina vänner och familj skall må bra och vara lyckliga och glada!

Är det något du förväntar dig av mig? Något du, i rollen som det regerande året 2012 tänker dig vore bra om jag fixade, gjorde, levererade osv? Jag är medveten om att min önskelista är ganska lång och gedigen och att det antagligen skulle kunna komma att krävas vissa motprestationer från min sida... samtidigt så kan jag tycka att mycket av motprestationerna kanske jag redan har klarat av... men det är upp till dig... upp till dig och ditt samvete kanske... men ja, det kanske var bra att man blev lite starkare, fick lite mer skinn på näsan och kanske lite mer förnuftig i sina val.

Allt har väl antagligen en mening även om det inte är så lätt att se det när man är mitt i allt... meningen kanske   inte är så självklar alltid... nu börjar jag förstå lite mer... Så med ett stort tack för all erfarenhet livet gett mig i allt möjligt så har jag egentligen bara en bild av hur jag vill må detta året:


jaja, jag vet att jag använt denna bilden flera gånger, men den är så klockren! Kanske ska passa på att tacka A-K och Martin igen för den fantastiskt trevliga kvällen!!! (och jellybeansen!)

2 kommentarer:

  1. Vad söt du är på bilden! Är den från Martins fest? Tack själv. Det var jättekul att du kom! Kram.
    /Anna-Karin

    SvaraRadera
  2. Anna-Karin - ja, en mycket trevlig kväll måste jag säga! Tack för att jag var bjuden! javisst, bilden är från den kvällen... beskuren för att inte förbrylla och förvirra =) kram på dig och din fina familj!!!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!