lördag 14 januari 2012

svårt att ge sig...

ja, jag har det alltså! När jag letade fram bilder på mig själv som togs för 10 år sedan, hittade jag även denna bilden... den togs i augusti 1998... jag bodde i Washington DC, jobbade som AuPair hos en familj som jag idag ser som min extrafamilj. Älskar dem högt och saknar dem lika mycket!

Ett par veckor innan denna bilden togs hade jag varit hos frisören... kan tyckas vara petigt att komma ihåg en sådan detalj, men innan frisörbesöket hade jag jättelångt hår... och  lite längre ändå faktiskt... "hår-som-nuddade-stolsitsen-om-jag-satt-på-en-stol-långt" var det... bara en smula för långt skulle man kunna säga... på en normallång människa hade det väl kanske gått till svanken helt enkelt!

Men så bestämde jag mig för att det skulle av... gick till en jätteduktig frisör i DC som jag hade blivit rekommenderad... kommer dit och tjejen är blåhårig! Gav ett väldigt bra intryck! Men hon skulle ju inte färga mitt hår iallafall... här är resultatet... jag var jättenöjd! och tyckte att huvudet var väldigt lätt! Den långa flätan hon klippte av har jag kvar någonstans... lite äckligt kan tyckas, men ändå...


och på tal om gamla bilder... här är ytterligare en... men ännu äldre... det är sommaren innan jag fyller tre (-81). Lillebror sover i vagnen bakom, vi är uppe i Dalarna hos morfar i Boda och pappa håller på att bygga ut morfars hus, knuttimrat, som sig bör... Lägg märke till nappen i högerhanden... och de små träskorna...


Se där ja, nu tänker jag ju mig att ni också vågar lägga ut bilder från när ni var små såklart!!! Ta det som en utmaning om du vill... och ja, en utmaning även om du inte vill... men då behöver man ju inte! fast det hade varit roligt!!!!

3 kommentarer:

 1. mnja... ingen vacker syn, ihopväxtra ögonbryn och tre kg extra. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. När du var liten? Tre kg extra X 3 har jag ju idag... men det blir ju större effekt om man är knodd! Hmmm... du kan få lov att skippa den här utmaningen då... om du verkligen insisterar! =)

   Radera
 2. Så söt! Barn bär för lite träskor nu för tiden :)

  Jag tror jag är 5-6år på den här bilden. Inga träskor men väl ett egentillverkat halsband

  http://lillaviken.se/bilder/6%C3%A5r.jpg

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!