lördag 7 januari 2012

ett i ett....

sådan har denna dagen varit, det har varit något hela tiden och gärna med blåslampa i baken på mig tydligen... fast egentligen inte... bara mellan varven... mellan allt... som i sig varit väldigt fint...

en sak som jag uppskattade lite extra var när ett par av mina deltagare ställer frågan "vad tyckte du om dokumentären igår kväll?... Har du landat än?!"... eftersom det var en dokumentär om U2 igår kväll, som jag dessutom fick meddelande på fb om att "du kollar väl på svt2 nu!"... fast det gjorde jag ju inte... men jag blev så glad över omtanken! Det är ändå väldigt mysigt att folk tänker på en när de ser något sånt som man tycker om! Som tur var fanns dokumentären på SVTplay... iallafall en vecka till!

Skulle ju slagit in paket till lillskrutt idag... det visade sig att pappret jag hade inte räckte... så efter det härliga spinningpasset med mina fantastiska deltagare så fick jag skutta in på Bokia också, innan jag stack hem för att göra mig klar tills mamma och pappa skulle komma... jag var stressad innan... med pappersköp (samt presentsnöre och kort) och inslagning av en smula otymplig present, fast egentligen inte, bara otymplig när jag valde att klippa av pappret för kort... igen... så blev det lite hejsan hoppsan med allt...Det känns ju sådär att stå i fel klänning och inte veta vilken man ska ta istället när några sitter i bilen utanför och väntar på en... inte mitt favoritögonblick alls... men det blev tillslut min blåa klänning med vita prickar, en svart kavaj och mina höga bruna pumps... hann inte ta kort... men snyggt var det... tror jag... kändes iallafall snyggt!

Viktors namngivning blev jättefin! Så personligt och innehållsrikt, välplanerat och ja, helt perfekt skulle jag vilja säga! Sång och dikt, liten cermoni där man berättade vilka namn han har fått och varför. Närmsta familjen var med och alla satt i en ring och på golvet i mitten satt den lille gossen i sin sjömanskostym som faktiskt satt perfekt!

Sedan tog vi en massa kort till hans album och sen var det middag. Jättegod mat, tyvärr fick jag ju inte äta varken potatiskakan eller tårtan efteråt... men jag överlevde... har ju klarat mig utan sötsaker och slisk (iallafall slisk bortom vad GI tillåter) sedan den 27de december nu... 12 dagar... och ganska cold turkey också, från att ha "suttit fast men näven i knäckburken" till att inte få äta sånt alls...

väl hemma var jag tvungen att ta en tur till affären... orkade inte gå upp och byta skor och kläder så det fick bli i högklackat och klänning... inte utan att folk tittade lite... och att det gjorde en smula ont i fötterna efter ett tag!

Nu borde jag sitta och bygga ihop ett mindspinningpass jag ska hålla imorgon... men jag har noll fantasi... jag har noll inspiration och kreativitet... fast det brukar lossa när jag väl sitter med det... ska bara få den berömda tummen ur först... ska bara...

Vad det var i paketen? En guitalele, en pytteliten gitarr samt en sångbok med barnsånger... tycker det var en fin present till en fin liten kille! Hans pappa tyckte det var en fin present till honom innan lillkillen blir fem-sex år sådär!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!