onsdag 25 januari 2012

så bra det blir om man har is i magen!

ja, den 9de september råkade jag springa på en mössa på Peak... blev helt kär... men anser inte att 500:- är rimligt för en mössa... hur fin den än är... eller jo, i detta fallet tyckte jag nästan att den var det, värd det alltså... men så kom jag att tänka på att jag ju faktiskt besitter lite stickkunskaper... sagt och gjort, jag började på en mössa med pippi-mönster... repade upp, gjorde om... gjorde rätt... trodde jag... repade upp igen och gjorde om... och sedan la jag stickningen i ett skåp och där har den legat sedan dess...

idag på lunchen var en kollega och jag en sväng på Allum... och sprang på MIN mössa till halva priset... och helt plötsligt såg jag fördelen med att vintern hållit oss på halster den här vintern... vet att butikerna inte håller med mig alls där, och det gör ju inte jag heller egentligen... men bara för denna lilla mössans skull kan jag tänka mig att göra ett undantag i vad jag tycker faktiskt... och den är så himla fin!!...tycker jag iallafall!




8 kommentarer:

  1. Du är jättefin i mössan, också! Kalaspingla skulle jag absolut säga. :-) Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, du är ju för rar! =) är det det som menas att vara "karl för sin hatt"? fast den kvinnliga varianten "att vara kvinna för sin mössa"... ??? =) kram!

      Radera
  2. men helt klart en snygg mössa på en snygg brutta!! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, du är ju också för rar! Fick ju bli den här mössan när jag inte kunde hitta en lika fin som din! =D

      Radera
  3. Kanonfynd med halva priset ju! :-)
    Påminner lite om de där "pippi-tröjorna", gör den inte?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, visst, blev ju nästan lika bra pris som en vanligt dyr mössa!!! =)

      Javisst, och jag är ju galen i pippimönster så det passar mig perfekt! men lite roligt att det inte är precis vanligt pippimönster ändå!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!