söndag 15 januari 2012

en sak bara...


en liten sak... som jag verkligen avskyr... när man plockat ur alla sängkläder för att tvätta dem... men glömt/skjutit på/förträngt att bädda nytt... så man måste göra det när man är färdig/redo/klar för att hoppa i bingen... i-landsproblem, javisst, men trist ändå!

Why??? Varför är jag en sån där slarver som skjuter upp sånt??? Jag vet ju att jag blir skitsur!!! Såhär skitsur:


jodå, så sur kan jag bli... försöker även ge mig själv fingret samtidigt... men det var jättesvårt att ta på allvar faktiskt!

Får försöka fokusera på den superbästa känslan av att krypa ner mellan nya lakan... 

6 kommentarer:

 1. Kan det vara genetiskt? Känner igen mej precis! Kramar
  Mamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, ja det kan det nog vara! Eller menar du att du inte heller tar dig själv på så stort allvar när du pekar finger åt dig själv?! =)
   kram
   Nina

   Radera
 2. Åh, det är förfärligt!!
  Man är klar till att sova, så ska man flänga runt och fixa och trixa. Och bli lite svettig och uppe i varv.
  Nä, fy fasiken...

  KRAM! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, ja, ett litet i-landsproblem som känns ganska stort när man är mitt i det! Men åh va gott man sover i nybäddat!

   KRAM

   Radera
 3. Hahaha! Du e bara så söt när du försöker se sådär arg ut...ungefär som Lilla My i Mumin!! Jag blev inte rädd i alla fall... Puss

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, va söt du är! Men jo, lite lilla My är det nog kanske... jag blev inte så rädd själv heller... men lite full i skratt av min fingerpekning! Puss!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!