onsdag 1 februari 2012

trött, tröttare... Mini

ja, sådan matte sådan bil... tydligen... idag var det så... jag orkade knappt ta mig ur sängen idag... så galet trött fastän jag gick och la mig innan tio igårkväll... förstår inte hur folk orkar! Eller jo, man ska kanske inte dricka Irish coffe om man är jag helt enkelt... men men, nu är vi på banan igen... eller nä, för det var ju så det var, jag kom tillslut ut till bilen, lassar in och ska starta så den får gå varm tills jag är klar med rutskrapningen... och då vill den inte alls vara med... min fina lilla bil hostar liksom till lite och sedan är den stendöd...

så jag gjorde det enda rätta... ringde pappa... som förklarade för sin dotter att man inte kan köra med full fläkt, full stjärtvärme och fullt allt... då drar batteriet ut tillslut... även om man kör inte alltför korta sträckor... fast allt det där förklarade han efter att han, snäll som han är, pallrat sig upp och ut till bilen, kört hemifrån och till mig, startkablat igång min bil och slängt in en omgång startkablar i mitt bagage... det är kärlek!

Och den lilla bilen, hostade till igen och sedan startade den på första försöket, spann som en katt hela vägen till jobbet... utan onödigt användande av fläkt, värme och stereo... håll tummarna att den startar när jag ska hem igen också... och imorgon bitti när jag ska till Köpenhamn... 5 på morgonen är det nog inte lika lätt att få startkabelhjälp... eller vad tror du?

2 kommentarer:

  1. Jo, det är nog lika lätt faktiskt! <3

    SvaraRadera
  2. Tror du på riktigt att pappa hade skuttat ur sängen innan fem för att fixa det? Inte med glädje iallafall! =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!