måndag 16 januari 2012

Ber så hemskt mycket om ursäkt!!!

Kan ju inte ha varit roligt för dig att vakna en dag som denna, måndag och allt, sladda in här och mötas av den där bilden!!! Det är ju rent elakt av mig att utsätta dig för något sådant... att projecera min ilska på dig när jag själv sovit gott sedan länge... för ja, det har jag gjort, sovit gott i natt... synd att man måste gå upp... synd att man måste avbryta den där ljuvliga sömnen med något som banalt som dag, jobb osv...

men jag peppar mig med att det är pass i Partille ikväll... blir så bra så! Ska bli skoj at köra ett nytt upplägg med dessa deltagarna, brukar annars köra 4x6min med 1,5min återhämtning efter de tre första, 3-4min efter sista... tänker att de är ganska medvetna om det nu, så då är det ju lite nyttigt med annat... Oroar mig lite över att det inte är någon allsång alls dock... jag gillar att ha en låt där vi "tvingas" att kliva utanför bekvämlighetszonen... det är så gott efteråt när man gjort det!

Idag har jag hållt på med GI-rivstart i tre veckor... 21 dagar... började tisdagen efter jul... ska jag vara ärlig så tycker jag det har hänt lite för lite på vågen...-2-2,5kg är ingen viktnedgång att imponeras av direkt... iallafall inte  om man jämför med vad andra tydligen går ner...  min kropp är van vid att det mixtras och grejas, toktränas och har sig... den blir nog på sin vakt... undrar vad för fuffens jag ska utsätta den för nu... håller igen... dumt! Men det får lov att ta tid känner jag... ingen stress...  även om det hade varit roligt med lite framsteg nu... tre framsteg hade varit galet trivsamt...

MEN man ska skynda långsamt och jag har ingen som helst anledning att , jag äter mycket mer varierat nu, jag tycker det är roligt att laga mat igen och allt jag äter är råvaror... halvfabrikat går fetbort! (ja om man nu inte räknar majonäs till halvfabrikat... och bacon... men det hade blivit en helt annan livsstil om jag skulle ställa mig och göra även sådant...)
Idag blev det bacon och ägg till frulle... kycklingfilé och coleslaw till lunch, till middag vet jag inte, har snurrat in en hel del på tonfiskröra... och nej nej, jag gör inte rörorna på enbart majonäs!!!

tonfiskröra gör jag på 1burk tonfisk  (i vatten, avrunnen), lite strimlad vitkål, 1msk majonäs, 2msk grekisk yoghurt/gräddfil, 1tsk dijonsenap. Igår hade jag i lite hackad charlottenlök, hackad röd paprika och supersmala små gurkstavar, salt och peppar. Supersmaskens!

2 kommentarer:

  1. Fina dig! Har bläddrat lite bakåt här jag. :)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. haha, tack... tror jag... =) Men jodå, jag är extra nöjd med alla bykymmersrynkorna i pannan, mellan ögonbrynen på den där bilden från igår! skrämmande! =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!