söndag 1 januari 2012

861

ja, 861 styck armhävningar, 861 sit ups och 861 russian twists... ja, så många av varje har vi gjort, vi som hängt i och slitit... måste säga att vi är jävligt bäst helt enkelt!

och vilka är då vi undrar du! Är du en av dem vet du ju  hur bäst du är... och om inte, så är det Singelmamman, min underbara vän Fia + undertecknad som hängt kvar hela, hela, hela vägen, från 21 november till igår gjorde ytterligare en armhävning, sit ups och russian twist för varje dag som gick... från 1 till 41... kanske inte låter så jobbigt eller farligt eller som någon utmaning alls... Men isåfall, om du sitter där och tycker att "äsch, det var väl inget" ... be my guest, drop down and start from today... I dare you!... typ...

Om jag har missat någon som hängt med hela tiden så ber jag så hemskans mycket om ursäkt, men åberopar å det grövsta anledning #33, dvs. att du inte gett dig till känna... om du inte säger något så kan jag omöjligt veta ju!

Så ja, grattis till oss och våra fantastiska mag- och rygg-muskler + övriga som är involverade i alla övningarna (axlar, armar, bröst och ja, lite annat smått och gott!)... Galet bra är vi!!! 


1 kommentar:

  1. ja jäklar vad bäst vi är! Tack för utmaningen, jag fortsätter nog med lite armhävningar och sit up varje dag nu. Åtminstone den första månaden.

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!