fredag 13 januari 2012

svårare än man kan ana tydligen!

Men, men jag ger det en chans... för ett par dagar sedan gav Monstermalla oss en utmaning... eller gav och gav, hon skrev den i sin blogg, ville man anta den så fick man... vet du hur svårt det kan vara att hitta bilder på en själv som är tio år gamla?? För ja det var utmaningen... inte att man skulle hitta en bild på sig själv från 2002 utan lägga ut den i sin blogg...

tydligen höll jag mig på långt avstånd från kameror den perioden... men jag hittade en bild från året innan dess... 2001... håll till godo... på riktigt... (tyvärr blev det inte bättre bildkvalitet när jag försökte fotografera befintliga foton... detta var innan digitalkamerans storhet kan man säga!)

Modevisning på textillinjen i Värnamo -01

och här var jag ändå spacklad till tänderna och fixad i håret... massor... men spackel och hårspray döljer ju tydligen inte figuren så bra... inte korsett heller... den första klänningen är av ett mönster från 1800-talet, den andra en egen kreation skapad med inspiration från en bild från 40-talet och den sista, ja det är den korsetten jag har under den stora klänningen...
i vävstolen... det är faktiskt mitt tyg till min folkdräkt
som jag väver här...
Och ja, för dig som har förglömt hur jag ser ut idag så kommer en rapport här:

fredagstrött  och helt utan smink...
men med ett stabilt Vanilla Ice-tecken  iallafall...
och lite mindre midja även utan korsett...
Och sedan hittade jag sötaste bilden någonsin... våran katt fick ungar... och våran hund, Chaplin agerade lekfarbror och barnvakt åt dessa...4 kommentarer:

 1. Oj, ja det var ju skillnad får man ju säga! :-D
  Samma här. Det finns jättelite bilder på mig för 10 år sen... :-P

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, ja, nästan så jag skulle lagt ut en varningstext innan... tror att det bara skiljer ca.5kg på mig då som just nu iofs... men idag är det ju en hel del mer muskler på kroppen som väger... sedan kan man ju alltid skylla på grodperspektivet... fast jag vet inte om det gör så mycket på bredden???!!!

   Du får leta i arkiven!!! =)

   Radera
 2. jag tror att jag har en hel del kort på dig för 10 år sedan... puss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det kan du nog ha! Fast jag tror jag har skämt ut mig så det räcker och blir över för ett tag nu... eller har du någon BRA bild?? puss!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!