onsdag 25 januari 2012

fel inriktning

ja, på senaste inlägget... där babblar jag på om folkdräktens vara och icke vara... min är fortfarande väldigt långt ifrån varandet, fast ändå påbörjad som du vet... när det jag egentligen självklart borde ha fokuserat på var blodgivandet...

Eller så kunde jag fokuserat mycket mer på det iallafall... men det är spännande/intressant eller vad nu det är att se att man nog är ganska lätträknad som tjej 30-ish som pular med folkdräkt... någonstans slog det väl kanske slint, vad vet jag... för det är ju inte direkt att jag tänkt börja dansa folkdans eller så! Nä, den ska bara finnas... men men, har man fått för sig vissa saker så är det väl bara att lösa dem! och självklart är jag fortfarande nyfiken på om ni andra, ni som läst men inte iddes svara på havandet av folkdräkt osv. hur det ligger till med den saken egentligen... så det är helt fritt fram att skriva om det även nu! (såklart!)


Men nu till det viktiga, lämnar du blod? Om inte så tänker jag faktiskt uppmana dig att göra det... och det där om att man är rädd för sprutor, den går jag inte på, jag har varit hysteriskt rädd men då det är jobbigare att vara rädd än att ta och gå KBT och bli av med den fobin så gick jag och jobbade bort den. Dessutom har jag insett att det är ännu mer mera jobbigt att ha en fobi än att faktiskt lämna blod... så det finns liksom ingen anledning till att inte... OM man nu då inte kan pga andra orsaker... men är det så vanligt egentligen? Om man inte fick för några år sedan så kan det ju ha förändrats idag... testa och se! Ring dem eller gå in på deras hemsida. Svårare än så är det inte att ta första steget!


6 kommentarer:

  1. En sån där fin pin vill man ju ha!
    /Anna-Karin

    SvaraRadera
    Svar
    1. VA? Vilken?? Vad?? kan man få en pin? Har jag missat något?? tell me! Bara för det kan man ju faktiskt nästan inte låta bli att ge blod, om den är fin alltså! =)

      Radera
    2. Jag trodde att sista bilden med hjärtat var en pin...
      Men jag har åtminstone en nål. Tror att det var efter lämning 20.
      /A-K

      Radera
    3. jaha, du tänker så! Ja det kanske det är, jag vet inte, lånade bilden från någonstans... Men jag har inte fått någon nål än... har bara lämnat i några år, och inte alla tre gångerna man får eftersom jag rest och sådär... 20ggr, det är mycket! (hur gamla är vi egentligen? :D ) kram!

      Radera
  2. Tror att det är 20. Då har jag ändå blivit gravid med Jack innan jag ens hann börja lämna... gravid igen, tatuerad och nu får jag inte lämna förrän jag vet att jag inte har tbc. (Smitta på skolan jag praktiserat på men risken är minimal att jag är smittad. Men ändå, jag som är hypokondriker.)Tiden går sjukt snabbt helt enkelt men jag får ändå visa leg när jag köper lotter!
    /A-K

    SvaraRadera
  3. hmmm... jag har bara lämnat i tre år tror jag... men tiden går sjukt snabbt ändå! Men visa leg när jag köper lotter får jag inte... kanske beror på att jag sällan köper lotter.... jo, ja, så måste det ju vara! =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!