måndag 16 januari 2012

plötsligt händer det!

Jag tänker gå och lägga mig!!! oj, eller förlåt... vi gör det igen...

sitter du ner? bra! tugga ur och svälj ordentligt... vid chockbesked kan det ju bli så jobbigt om man står upp och/eller har något i munnen! Vill ju inte att du dränker tangentbordet med vad du nu kan tänkas dricka just nu! så, vi gör om, gör rätt....

Jag tänker gå och lägga mig nu! Har väl inte hänt sedan Jesus gick i kortbyxor och kvinnor brände sina behåar?! men nu är det dags... inte för kortbyxor eller behåbränning men för mig att gå och lägga mig i tid... jag är trött, det finns inget skoj att kolla på, och min huvudvärk talar om att den inte är att leka med heller!

vi får väl se hur länge den här nuvunna vuxenheten jag just skaffat mig räcker... men en dag är bättre än ingen! nästan så man skulle fira... Loka Krusbär i glaset! Skål!


fast bilden är från nyår... men skål iallafall! och god natt!

6 kommentarer:

  1. gick du verkligen och la dig då? ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja, tänka sig att jag gjorde det! ;) Fast jag läste lite Håkan Hellström till strax innan elva... men ändå!

      Radera
  2. Tänk att det ska vara så jäkla svårt att lägga sig i tid?!?! Varje morgon är det samma tankeritual.. "ikväll.. DÅ ska jag minsann.. ".. o lik förbannat så blir det som det blir...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Välkommen! Tror inte jag sett dig här tidigare väl? Förlåt om jag missat isåfall! PRECIS så gör jag, varje morgon... fast jag är görtrött idag ändå! Välkommen tillbaka!

      Radera
  3. Svar
    1. Skål! Håll tummarna för att det fortsätter i samma anda! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!