fredag 13 januari 2012

lovely!!!

Ja, att det behagar vara fredag idag... att solen skiner och att jag inte har några planer för kvällen! Det tycker jag om... att bara få lov att slappa häcken av mig (paradoxt så in i norden jag vet!) och inte göra någonting... ibland iallafall! Fast jag måste nog städa lite... får trivsamt besök imorgon och då gör det ju inget om tvätten ligger i garderoberna på resp. plats i stället för över fåtöljerna, om dammråttorna som varit på grönbete befinner sig i sitt bo (dammsugaren) och ja, helt enkelt att man kan med att ta hem folk!

planera middag för imorgon blir roligt! Jag har ju börjat tycka att det är riktigt roligt att laga mat igen så det blir kanoners! Vad har du för planer för helgen?

Och ja just det ja, höll ju på att glömma! I natt har jag inte drömt så mycket, eller det har jag säkert, men jag minns det inte lika tydligt... så alla barn och hundar har varit hemma hos sig iallafall... det tackar jag för!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!