torsdag 12 januari 2012

Oh man, I'm so excited, I might vomit!

eller ja, kanske inte riktigt så exalterad är jag väl kanske inte... men inte långt ifrån!!! (citatet är ur Vänner, by the way... Chandler...) Anledningen till denna exhaltering? Jag ska på bröllop i slutet av mars... en av mina äldsta barndomsvänner ska gifta sig och pga olika anledningar (trängsel är väl en av de största, hoppas jag) så fick jag en gruppinbjudan först idag, lite inofficiellt... eller inte så officiellt som att jag hade fått inbjudan på papper, men jag vet att det har varit ett litet huvudbry för honom och jag förstår helt och hållet beslutet från början, MEN oh så glad jag blev när jag fick ett mail... vet knappt hur jag ska klara av att gifta bort min älskade vän... inte för att han är min att gifta bort, men ändå!!! Ibland är det bra med en far som inte är förtjust i stora tillställningar... praktiskt rent ut av!

Så nu kommer den igen, den stora frågan... VAD SKA JAG HA PÅ MIG??? av någon anledning så tänker jag smaragdgrönt... eller marinblått (inte alls lika förvånad över den nä!)... kanske mörk-mörk-rött... men antagligen inte... detta är en viktig vän till mig, till min familj, vi har tyvärr tappat kontakten en hel del, jag sörjer det en del... men det är väl kanske bara att ändra på det! Så hur som helst, jag tycker det är en viktig dag även i mitt liv så att säga... vill lägga ner lite extra i detta tror jag minsann... blir nog att sy en klänning så den blir som jag vill ha den... hur nu det är... anyone?

Här är iallafall några klänningar jag skulle kunna tänka mig att utgå ifrån... råkade se Försoning i tisdags natt... och som alla andra verkar göra så fastnade även jag för Keira Knightley's gröna klänning... (bilden längst ner) de andra bildern är från Burda.com... gissar att det kanske inte är direkt läge för hellång klänning, eller så är det kanske det... men hur som helst, någon passande längd, bias-cut och slinkigt, det tror jag på...4 kommentarer:

 1. Oh, så flott!!
  Bröllop är fantastiska fester.
  Kan du verkligen sy en sån klänning??
  I´m impressed!

  Kram på sig!
  Madde

  SvaraRadera
 2. Ja, det ska bli jätteroligt!!! Blir alldeles tårögd varje gång jag tänker på det!!!

  Ja, jag får se vad som gäller för dresscode och sådär lite grann... men jodå, sy, det kan jag! Har sytt en hel del bal och brudklänningar... bias-cut är lite knepigt för det bubblar sig lätt vid sömmarna, men är man bara noggrann så ska det nog gå vägen... eller så gör det inte det... det märker man! Men det är roligt att ha en plan, att ha en bild... Keira Knightley är ju dessutom en bra förebild nu när jag försöker komma i form också!

  kram kram

  SvaraRadera
 3. ååh... bröllop!!! Då måste jag ju bara få länka till en av mina favoriter bland klänningar (också bias-cut), men jag har aldrig fått tillfälle att bära nåt liknande och risken finns ju att man ser både det ena och andra som man inte vill visa... :)

  http://www.misslin.co.uk/images/bias%20cut%20silk%20%20wedding%20dress.jpg

  Här blir det ju också bröllop i år, mellan Michaels syster Jennie och hennes Ola, men jag tror inte det blir så avancerat. Kommer nog ändå stå där samma morgon och inte ha något att ta på mig, som vanligt!! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh vilken fin!!! Du hade visst kunnat ha en sådan! Galet vacker!!!

   Haha, risken, som du säkert redan anar, finns att jag har samma dilemma, samma morgon... lite smått hysteriskt... men men, det är väl för sådana situationer man övar på det där varje dag... ?

   kram på dig fina!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!