lördag 14 januari 2012

fantastiskt behändigt!

för att få den berömda tummen ur på ett heltrivsamt sätt dessutom! I torsdags fick jag ett sms av en god vän som det var alldeles för längesen jag såg...  det löd typ "Hej! Jag saknar dig! Vad gör du imorgon eller på lördag? Är det okej om vi kommer förbi!? kram"

Mitt svar blev då " Hej! Saknar dig/er med!!! imorgon städar jag för ni kommer hit på lördag! Vill ni ha middag? kram" Så himla trevligt när folk bjuder hem sig till en! Det måste ju verkligen vara ett tecken på att det brukar vara redigt trivsamt här! Och dessutom är det galet bra när jag får lite blåslampa i rompan så jag får städat ordentligt och fixat lite... piffigheten hos mig är ganska sporadisk... jag är inte sådär grymt duktig på att piffa och greja hemma... tycker inte det är så skoj när jag bara är jag... men nu bannemig!

Vattna blommorna borde jag också göra... ska nog ta tag i den saken direkt, innan de ringer på dörren!


Åh, det ska bli så mysigt!!! För ett tag sedan när de var här tror jag de kom härifrån vid fyra-fem på morgonen... några glas vin senare kan man kalla det också! Vi hade så himla trevligt och tiden bara rusade iväg!!! Så blir det nog inte ikväll! Trevligt, jo, men kanske inte riktigt så sent/tidigt!

ha en trivsam kväll allesammans! Vad händer med min önskan om barnbild på dig?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!