torsdag 26 januari 2012

bäst att hålla i sig!!!

Ja, för nu har jag tänkt igen... tänkt och funderat... eller nä, nu ska vi inte överdriva... jag har tänkt, punkt! eller så var det mer så att en tanke kom till mig på en liten blixtvisit... kanske inte ens var jag själv som tänkte den... vad vet jag.. detta blev ju lika flummigt som allt annat just nu... och jag som tänkte att det skulle bli mindre rörigt om jag tänkte först... som eftertanke man tänkte före... typ... man kan helt klart säga att det inte alltid blir som man tänkt sig...

egentligen vet jag inte riktigt vad jag tänkte skriva om... där skulle ju du faktiskt kunna hjälpa mig lite tycker jag... som en god gärning lite... kanske dagens till och med... eller så ställer du en fråga... det är kanske samma sak, att antingen komma med en topic eller ställa en fråga... vad tycker du?

Själv sitter jag uppkrupen i soffan med mössan på, jo, inomhus, sådär tonårsaktigt... det känns fräckt faktiskt! Men balanserar upp det där tonårsaktiga med att äta mörk choklad... försöker bestämma mig för vilken jag tycker bäst om... för några veckor sedan hade det handlat om vilken jag tycker minst illa om... men nu, när 70% är det enda jag får lov att unna mig någon gång ibland typ, så har jag plötsligt blivit så himla käck och vuxen...


Nu har jag ju inte hunnit testa alla.... 86% råkade jag testa en dag... ångrar det lite... det var alldeles för fräckt för min smak! Hallon, apelsin, havssalt och mint har jag provat också... tror hallon vinner än så länge... men mint va förvånansvärt god också!

Vilken är din favorit?

4 kommentarer:

  1. Men visst är det skönt att ha mössa på inomhus! Jag är (och nu skulle min tonårsdotter dö om hon såg att jag skrev detta) fett avis på alla tonåringar som på grund av sin ålder kan ha mössan på hela tiden! Den åker dock av här hemma när vi ska äta.
    Favoritchoklad är inte någon mörk, i och för sig går hallon an. Men annars vill jag ha marabous "vanliga" eller helst Never stop. Kylskåpskalla.

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, lugn, jag ska inte skvallra! Men det är verkligen gott med mössa inomhus!

      Jag är ingen chokladtjej alls, men nu är det bara mörk choklad som är godkänt i min nya livsstil (praktiskt att inte gilla det så mycket för det är inte direkt svårt att avstå) Men ja, jag föredrar också Marabou Mjölkchoklad (utan onödiga hinder i vägen så som nötter och skräp!) eller Never Stop... sagolika! Fast allra helst Jelly Beans såklart! =)

      Radera
  2. Mint är min favorit! Tyvärr är den så god att det inte räcker med en liten bit så jag köper den inte så ofta :)
    Måste hålla med om att kylskåpskalla Nerverstop är sjukt gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mint är nog min favorit nu också faktiskt... (fredag kväll) och mmm... det får inte bli obligatorisk närvaro på den i skåpet... då kommer man vara där hela tiden och nalla!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!