måndag 21 november 2011

En liten utmaning till nyår

Ting kom i somras på att vi skulle skaffa magmuskler med en jätterolig utmaning som gick ut på att man skulle börja göra en styck av Full Sit-up och Russian Twist dag ett, dag två skulle man göra två, dag tre tre av varje osv ända till 100… glad i hågen gav jag mig in i utmaningen med hull och hår och tänkte spetsa till den lite med att slänga in armhävningar i det hela också… dag 22 tror jag var den sista dagen jag gjorde någonting i utmaningssyfte… inte utan att man skämdes lite när Ting redovisade sin hundrade dag…

Så  med skammen färskt i minnet och vetskap om alla onyttigheter som kommer att slinka ner i denna arma lekamen innan vi vänder blad i almanackan och skriver 2012 så tänkte jag slänga ut en modifierad utmaning… bara 40 dagar (rena barnleken jämfört med 100 ju!)

Varje dags utmaning består i en extra:
-          Full sit up (från liggande till sittande)
-          Russian twist (upp, twist/twist, ner)
-          Armhävning (på knä eller tå, det väljer du själv)

Om vi börjar idag (21/11)så kommer vi att på nyårsafton göra 40st av varje. Och känna oss väldigt redo för kvällens festligheter och champagne!

Vilka är på? Skriv i kommentarsfältet! Jag skriver en lista och lovar att försöka peppa!!

Vet att det är sent påkommet, så om man imorgon (22/11) kom på att man ville vara med så går det självklart att göra dagens i efterskott!

kom igen nu!

8 kommentarer:

 1. Men va?! Är det bara 40 dagar kvar till nyårsafton??!
  Jag kan tänka mig att hänga på på utmaningen, men måste först bli av med min förkylning.

  Fast, en av varje kan jag ju faktiskt klara av. Jag är nog med, tror jag. (Lite tveksamhet hos mig, märker du det? :)

  SvaraRadera
 2. Ja ha, en ny utmaning. Ja för sjutton, varför inte. Kan ju inte skada i alla fall! Count me in!

  SvaraRadera
 3. Jag är på! Kommer nog behöva påminnelse dock, men fixar du det så. ;)

  SvaraRadera
 4. självklart på!! kul...öh...tror jag...

  SvaraRadera
 5. Stort och smått - du är PÅ, strunta i förkylningen... inget direkt pulshöjjande de första dagarna så det kommer att gå galant!...och där fick du ingen betänketid alls! märkte du det? =) förlåt, men jag tror det kan vara gott, efter dina goa promenader så blir det kalas! =)

  Singelmamman - utmaningar gör oss till bättre människor! =) Roligt att du vill vara med! =)

  Anna - japp, tänker försöka påminna så mycket jag bara kan... blir liksom mitt sätt att inte balla ur själv också! Kul att du vill vara med!

  Diana - Yeeeajj!! självklart blir det kul! Tänk Håkan... blir görsköj! =D

  Fia - Gött e de! Jag kan liksom alltid lita på dig! Det gillar jag! =)

  SvaraRadera
 6. Magövningar varje dag? När ska de få vila och bygga upp sig då! Viktigt med VIIILA :)

  SvaraRadera
 7. Sanna - man kan se det som såhär... jag har försökt med att låta musklerna vila sig iform... gick inge bra... sedan testade jag intervaller... träna en dag, vila ett par dagar... gick inte heller så bra som man kunde önska...nu kör jag en ny taktisk... tura och kör... kanske inte heller kommer att funka, men då vet jag det också! Det där med vila är något vi instruktörer säger för att vi vill att deltagarna bara ska gå på våra egna pass! =) Men det är bara att hänga på utmaningen, går bra att börja idag tycker jag (12 av varje!) =) tadaaa!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!