tisdag 20 november 2012

Och knypplingen går bra?

Jo, tackar som frågar, det gör den faktiskt! Oväntat bra till och med! (ta i trä, knock in wood och allt sånt där som förhoppningsvis förhindrar en tokkatastrof)... trodde att jag hade gjort något fel, det såg ut som om det kanske inte var riktigt rätt på ett ställe, men ta mig tusan, jag hade inte alls gjort fel, hade inget att knyppla upp... inget att göra om eller trassla med. Idag, när jag väl fick rett ut det där ej existerande felet så var det bara att knyppla på, korsning-vridning-korsning-vridning... som en dans... och inte med direkt svåra steg heller!

B förklarar medan hon granskar min knyppling, letar efter mitt påstådda fel och knypplar upp, dvs. knypplar tillbaks en bit för att se vad jag kan ha gjort fel, att man kan bara förstå knypplingen om man tar upp dit man gjort fel och därifrån gör om och gör rätt... jag kommer osäkt att tänka på ett känt citat "Livet kan bara förstås baklänges men det måste levas framlänges" (Sören Kirkegaard... det fick jag googla fram)... knyppling är lite som livet... trassligt... korsas och vrids... kan bara upplevas framlänges men för att förstå det helt så måste man ibland backa...

och jodå, en sisådär 15mm blev nog avklarade idag iallafall! Det går med stormsteg! Verkligen! jösses... jag måste nog lägga hela julen till å knyppla känner jag!

4 kommentarer:

 1. Kan bara säga WOW! För att frivilligt vilja knyppla, hur viktigt det än är för dräkten, det finns bara inte i min värld.
  Så... WOW! Igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är så söt som peppar mig vid varje knypplings-rapport! Egentligen kan man köpa en spets, det är inget man måste göra själv... men jag är lite knäpp... har vävt tyget till kjolen själv och vet att jag kommer värdesätta detta högt när det är klart också! men egentligen finns det inte i min värld heller, det är någon parallellvärld jag gör detta i! =)

   Radera
 2. Svar
  1. Amazing eller knäpp... en hårfin gräns! =) Ska du säga som klättrar I tak!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!