onsdag 11 maj 2011

trodde jag skulle plugga ikväll...

... iallafall efter att ha åkt hem och vilat bort lite av huvudvärken... kört mina pass och sedan snackat lite med den nyblivna farmorn som jag själv titulerar mamma... men min mor och jag vi är liksom av samma skrot och korn... vi har många ord båda två och tillsammans verkar det nästan som om antalet ord vi har gångras med varandra... det är galet mysigt att ha den goa kontakten med henne...

och när jag hade pratat klart... vilket tog nästan tre timmar... så ringde min bror... han lät som vanligt faktiskt, fastän hans liv förändrats radikalt... väldigt glad och stolt... han kommer att bli en jättebra pappa!!! Vi la just på... jag är lite varm i örat nu... och i själen... det ska bli jättemysigt att träffa det lilla undret... den lilla prinsen...

och samtidigt som jag känner all glädje över detta helt fantastiska så... och detta är inte helt politiskt korrekt att tycka, skriva och känna... det vet jag... men det är ingen hemlighet... jag har längtat efter barn i över tio år... jag vill också ha... jag vill också få känna den där glädjen och lyckan... en tvåsamhet som blir tre... ett litet mirakel liksom... är jätteglad för alla mina vänner som fått barn och/eller väntar barn, på alla sätt och vis... missunnar ingen den känslan eller lyckan... men det känns... och eftersom det inte är en helt rumsren känsla att känna så känner man sig lite extra dum för att man känner just så... så då skriver man dessutom om det på sin blogg... så man riktigt måste stå för vad man känner... men jag lovade dig ärlighet... tadaaaa!!!så här är den... jag vet ju inte vad jag ska skriva om om jag inte kan vara ärlig...

men nu ska jag gå och sova, hoppas på en bra mycket bättre natt i natt... om jag inleder den med lite trikåteknik så lär den infinna sig snabbt iallafall... natten alltså!!! Imorgon ska jag nog leta reda på en prinsessklänning för kommande helger... nu när värmen kommit behöver man ju inte underställ under klänningen... vill man få någonting gjort får man tydligen göra det själv... vissa saker kan man inte göra helt själv, eller jo, men delad glädje är ju dubbel glädje och det är ju också en viktig komponent... men man kan ju iallafall göra grundarbetet!

3 kommentarer:

  1. Hejsan finisninis du skriver så himla bra och det har blivit min varjekvallslasning, ojdå det ska vara a med 2 .. över! Snart är det din tur. Har också pratat med den nyblivna Farmodern idag o passade på att ge lite tips inför det nya "uppdraget".

    SvaraRadera
  2. Tack mitt hjärta! Jag är också väldigt glad och tacksam att vi har den fina kontakten. Jag hade ett väldigt fint förhållande till min mamma, och tänkte ofta när Du var liten, att "hoppas vi får en så nära kontakt som mamma och jag har"! Och tänk att det blev så! Alldeles självklart att det är dubbelt för Dej, att glädjas med nära och kära över nya bebisar och samtidigt sorgen att Du inte är med på tåget med tvåsamhet och bebis just nu, MEN det kommer nya tåg och där har Du nog en plats bokad i 1:A klass!! Men först ska vi åka bil till Dalarn. :-) Det ser jag fram emot jättemycket. Kramar frå mej till Dej.

    SvaraRadera
  3. Du får känna så, ingen kan säga att det inte är ok..det betyder ju inte att du inte tycker att det är apmegaroligt att bli faster!
    Det handlar ju inte riktigt om det...
    Du måste få känna precis vad du vill och säga vad du vill, det är väl därför bland annat som jag älskar dig så mycket...
    Man har perioder i livet som inte e fullt så roliga, du har varit där nu men är på väg ur den svackan..på alldeles egna (korta men jäkligt starka) ben!
    Ser det mörkt ut, tänk på våran festivalsommar!
    Puss

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!