söndag 8 maj 2011

nationalencyklopedin

bara att säga det är ju inte helt enkelt... än mindre att spela spelet... men det va kul!

kvällen skulle egentligen inneburit en långpromenad med min Ghila... men efter en massa vurpor förra helgen som orsakade ischias-känningar och sedan ovanligt många spinningpass i veckan + ett tvåtimmarspass idag som körsbär på grädden på moset på något vis va mina ben inte riktigt med på noterna... fick ställa in promenerandet... och måste nog fokusera lite på stretch den kommande veckan... kanske... antagligen...

eh... tappad tråd... jo, i samma veva som jag ställer in promenixandet så får jag sms av vännerna att det är grill hemma hos dem och jag skall infinna mig... Fia smsar att hon fixar mat till oss och det finns liksom inga alternativ... jag tar med mig en flaska mousserande och traskar dit helt enkelt... blir en supermysig kväll med goda vänner och deras vänner... spel och lite gitarrklink... life is good, även om jag inte vann... tycker inte alltid det är så viktigt att vinna... inte alltid iallafall... fast jag gillar att ha rätt...

nu ska fröken gå och lägga sig, det har varit en händelserik dag med spinningpass, kusinbesök inkl. sötaste kusinbarnen (minus sötingen C... charmtrollet utan konkurens) och spontan grillkväll med goda vänner... några glas vin senare så hade det passat bättre om dagen idag var en lördag, men så är det ibland... livet är gott och man måste ta till vara på tillfällena!

ïgår spelades det en låt av Kent som jag nynnat på hela dagen... har aldrig lyssnat på Kent, orkar inte riktigt med dem för att vara ärlig... tycker inte om hans röst tror jag... det är lite för mycket av något...men denna har en så fin text... hoppas innerligt jag får uppleva det någon dag...och som cover är den ju gudomlig!

2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!