tisdag 3 maj 2011

Wind of change

spelar de på radion just nu... det slog mig att det är väldigt träffande... inte kanske hela texten, men just den raden... det finns flera anledningar till att jag saknar helgen så mycket... dels hade jag väldigt roligt, jag lärde mig en massa nya saker om mig själv, blev påmind om sidor hos mig själv som jag bör jobba med och lärde känna nya människor.

Jag lovade mina vänner och mig själv att jag inte skulle komma hem utan att ha hånglat... hoppas det är okej att jag är hemma iallafall för hånglat har jag inte gjort, det var inte riktigt läge... eller egentligen fanns det kanske läge... men jag fegade ur lite... eller mycket... hade inte så mycket mod kvar efter snowboardåkandet kanske... eller så var det inte rätt... jag är ganska så säker på att det var fel... det som hade känts rätt var fel på ett annat plan och då blir det ju också fel på något vis...

dagens låt: Scorpions - Wind of Change
dagens dusch: jättelång... trött som en sten imorse
dagens frisyr: borsten är fortfarande i väskan någonstans
dagens smink: jo, något bör man ju göra för att minska trötthetstecknen
dagens klädsel: jeans, blå-vit-randig tröja, röd scarf
dagens planer: jobba jobbet, cykelpass ikväll
dagens vill ha: semester
dagens saknad: stämning 
dagens drog: kaffe
dagens träning: ikväll blir det ett extra cykel60, inhopp. gött e de!
dagens måste: handla... kanske...
dagens dricka: vatten
dagens mat: blir makrill och knäckebröd idag igen
dagens mående: tröttelitrött

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!