måndag 30 maj 2011

ur led är tiden...

ja... eller iallafall jag kanske... kom på mig själv att idag, mitt i mitt romantisk solsemesterdagdrömmeri och alla funderingar på en röd liten stuga... även spåna iväg på att fundera på snowboard... jag tänker ju mig att jag ska skaffa en egen bräda till vintern... vet bara inte hur jag vill att den ska se ut... min vana trogen är det ju stor chans/risk att det blir en helsvart sak... men jag vet inte... vet ju ingenting om sånt... förutom att om man åker bräda så får man ligga... i backen... och nu är det bara elva månader kvar!!! till nästa ligg... i snön alltså!

Så vad tycker du? Har du några förslag? Hur ligger man snyggast liksom? Vad är det som gäller?? Fast det kan man ju kanske tycka att jag ska veta... jag var ju ändå på ISPO skid och snowboardmässan i München i februari... där visades ju nästa säsongs grejer... men då visste jag ju inte allt jag vet idag!

 bild lånad av www.boardsportsunlimited.com
Då visste jag ju inte att det där ramlandet i snön faktiskt är väldigt roligt och att det ska bli min nya grej! så jag fokuserade ju, som sig bör... på mitt jobb... spanade in accessoarer och trender... färger och mönster liksom... Nästa år lär jag hänga mer i snowboardhallarna... så jag vet vad som gäller i backen liksom... när man gör allt annat fel vill man ju iallafall se rätt ut!

...och så har jag en skinka som tror den ska få nackspärr igen... men det tar vi en annan gång! jag känner att det kommer väldigt olägligt just nu inför en tenta och långhelg när jag tänkt göra annat än ligga på golvet med knäna i 90graders vinkel... så det så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!