fredag 6 maj 2011

heaven in a little fjällstuga...

Idag är det fredag!!!... no shit Sherlock tänkte du kanske där... men är man veckovill så är man... och det ska bli så galet gött med en vanlig helg... fast där svor jag nästan i kyrkan... helst hade jag suttit i Hemsedal och myst... men det ska bli gott med en vanlig helg som ändå inte kommer att vara vanlig... grill, grill, grill med en massa goa vänner och en massa spinning ... emellan varven tänker jag jobba på brännan... och plugga... det sista måste jag verkligen göra... tenta om mindre än en månad och jag har knappt öppnat böckerna...

Fick tag i en bild från vår stuga från i fredags kväll som våran reseledare från Softresor tog när hon va nere och kollade läget, umgicks lite och förgyllde vår tillvaro... tack Linn!... gissar att du inte missat att det är stugan i Hemsedal jag snackar om... förlåt om jag tjatar... men alltså, kolla bara... den är ju helt ljuvlig... bilden menar jag... den fick liksom med allt!


Den obligatoriska bjälksittningen, bordsdansandet, köksbordshänget, mjölkdrinkssörplandet och soffhänget med gitarr och sång till alltihop... lite hårdrocksnävar på det och stämningen var på topp skulle man kunna säga!!! Inte undra på att jag gått och känt att jag längtar tillbaka... detta är ju verkligen livet liksom!!!

2 kommentarer:

  1. Ser sååå härligt ut!
    Vad pluggar du??
    Kram!

    SvaraRadera
  2. ja, visst gör det! det va supermysigt!!! längtar tillbaks...

    jag läser materiallära, trikåteknik och vävteknik... en Textill översiktskurs på Textilhögskolan i Borås, på distans... i kvartsfart... men om man knappt pluggat alls under de första tre-fyra månaderna så får man nog lägga ner lite mer tid den sista! bra jobbat, Nina... igen!

    kram kram!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!