måndag 9 maj 2011

rygg & ben vs. beach2011

aka tenta vs. joggingtur... eller i bild:


vs.


min ömma kropp... undrar lite vad den vill säga mig...vann... så gjorde även tentapluggandet... iallafall lite... Simpsons och Big Bang Theory vann också en stund... och mina Jelly Belly Beans... smaskens!!

trikåteknik är inte riktigt så spännande som det låter... men bra att kunna ordentligt när man jobbar med sådant...

och jo, jag har lite dåligt samvete för att Pia fick springa själv idag... fast mest för att hon sprang och inte jag... jag får alltid dåligt samvete när andra springer... Vårruset går av stapeln i Göteborg idag... och jag reagerar med att tvärvägra tydligen...

nä, nu åter till böckerna, snart blir det pluggavbrott på riktigt ändå... precis som om blogginläggsskrivande bara är pluggavbrott på låtsas!? Ja, ja, om det tvistar de lärde... eftersom jag inte pluggar tillräkligt hårt kommer jag aldrig räknas till dem utan kan leva på med mitt liv i sus och dus och känna mig sådär bekymmersfri som jag gör hela tiden!

3 kommentarer:

  1. Jag saknade dig, jättemycket!

    SvaraRadera
  2. Släpp datorn nu!!!!
    Sedär ja, det fungerade...
    Puss

    SvaraRadera
  3. Pia - förlåt... men jag såg att det hade gått riktigt bra iallafall! Imponerad är bara förnamnet! Kram!

    Fia - ja, jag gjorde det och stack upp till lillebror och Kajsa efter lite pluggande... puss o kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!