måndag 9 maj 2011

hur kunde detta ske?!

har ju helt glömt en fantastisk trevlig sak som hände mig i lördags... ett par av mina deltagare har varit i USA i ett par veckor och hade kommit ihåg att jag älskar Jelly Belly Beans och köpt en påse sådana till mig!!!! Blir ju alldeles varm i själen! Tusen tack!!! Dessutom kom vi överens om att det är små lycko-bönor, inte godis!

Det som är lite extra bra med att jag faktiskt, helt mirakulöst råkat glömma denna påse med lyx är ju att jag har den kvar!!! kan njuta av mina små lycko-bönor och inte bara minnas hur galet gott de smakade!



blir ju alldeles varm inombords... låter kanske konstigt, men de där små bönorna är verkligen något av det godaste som finns!

5 kommentarer:

  1. Vad snällt! Det finns en affär på Kastrup som säljer dem... Man kanske skulle köpa och smaka... ;D
    Ha en skön dag!

    SvaraRadera
  2. Då finns det ytterligare en riktigt god anledning att åka till Köpenhamn! :-)

    SvaraRadera
  3. Madeleine - ja, jag har galet snälla deltagare!! Men har du aldrig provat jelly belly beans??? Är du från vettet?? De är supergoda, ut och köp bare!!! kram kram!

    Mamma - haha, ja, fast man kan beställa på nätet också... ett kg för 250:-... =) men vi får väl kanske boka in en resa i sommar eller så... eller kanske till London? Där finns det också Jelly Beans! =) kram kram

    SvaraRadera
  4. Ja, vad gör man inte för Jelly Beans! :-D
    Men man beställer dom så klart inte på nätet om man kan hämta hem från Köpenhamn eller London, eller hur?

    SvaraRadera
  5. aa dom vita är godast ;)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!