torsdag 12 maj 2011

torsdag... idag igen!

det är knepigt det där med dagar och veckor, de tycks liksom bara trava på... eller så är det inte så konstigt alls när man tänker efter... ibland är det svårt att hitta balansen för hur mycket tänk som verkar vettigt kan jag tycka... som du säkert märkt... är inte alls lika trött idag som igår... tror samtalen med mamma och Micke hjälpte... och den där regnskuren...

fick till och med klätt mig lite mer piffigt idag än vanligt... och då va det inte alls så varmt som det varit de senaste dagarna... man ska kanske kolla vädret innan man väljer kläder... men det blir lite mer spännande om man låter bli, onekligen!

i bilen till jobbet spelade de en gammal goding på radion... blev helt nostalgisk och flög tillbaks till sommaren -97 när jag sommarjobbade och bodde på Marstrand... denna ljuvliga lilla ö där man sommartid kan busa nästan hur mycket som helst!



dagens låt: Bo Kaspers Orkester - Hon är så söt
dagens dusch: jo, startade nästan sovandes
dagens frisyr: truls med klämma
dagens smink: ja, men mycket lite
dagens klädsel: svarta 3/4 tights, långt linne (klänning), vid blå/vitrandig klänning över med skärp
dagens planer: pass ikväll,
dagens vill ha: tid att träffa vänner och fasters prins
dagens saknad: massor
dagens drog: kaffe
dagens träning: S-core45 och Cykel60
dagens måste: plugga
dagens dricka: vatten
dagens mat: keso, avocado, fetaost och tomater
dagens mående: jo, men det tycker jag allt!






3 kommentarer:

  1. Enkelt sätt att variera färgen på kläderna!!!
    :-)

    SvaraRadera
  2. Vad fin du är idag mitt hjärta!!
    Idag som alla andra dagar...
    Puss

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!