fredag 20 maj 2011

var går gränsen???

... mellan slampig och sexig alltså? Vamp och våp??? Själv har jag ju helt glömt bort hur man gör... båda dera... någonstans hoppas man ju att man ska få tillfälle att vara sådär 50-tals-pinuppa-vamp... höll på att skriva igen där... vet inte om jag någonsin lyckats... och du som eventuellt vet, behöver inte skriva en kommentar om det... det kan vi ta privat... eller bara komma ihåg lite vagt... men sådär lite vampsöt som Marilyn Monroe... bilderna nedan är lånade från http://www.biography.com/


I Hemsedal kom det fram en kille till mig och sa att jag "allt va en liten bite!"... min första instinkt var att använda de där musklerna han antagligen tyckte att jag hade till att klappa till honom... men han va supersöt och rar så jag lät bli... tog det som en komplimang till och med... det hade ju dessutom bara förstärkt hans intryck av mig om jag hade börjat veva... för det är precis det som hade hänt, jag har ingen aning om hur man klappar till någon... och är egentligen inte ens våldsam!

Men en liten bit är inte direkt något jag förknippar med kvinnlig... och kvinnlig vill man ju gärna vara... så det är inte det första man vill höra... i snowboardboots går man iofs lite mer manhaftigt än i vanliga skor så visst... jag kan se vad han menar, men iallafall... han fick iallafall inte till det, så mycket kan jag ju berätta... även om jag inte är den som kiss and tell... men det gjorde jag inte heller så det är bra med det!

Das kleine Bitechen auf der After Ski in Hemsedal

3 kommentarer:

  1. Du skall ta det som en komplimang. Absolut!

    SvaraRadera
  2. ta det som en komplimang. Heller sexig än slampig.. hårfin skillnad ibland bara.

    SvaraRadera
  3. Det senaste har jag blivit kallad både "biffig" och "stabil" vilket jag inte alls är epitet jag skulle använda om mig själv... Jag valde istället att höra "vältränad" som i de flesta fall kan tyckas mer positivt.
    Så det gäller helt enkelt att höra det man vill höra :)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!