torsdag 19 maj 2011

det va ju just det...

att gå och lägga sig i tid, prioritera det man ska... pluggandet borde alltid gå före gitarren tex. och facebook... och, nu svär jag nästan i kyrkan, bloggen... jag är kass... borde prioritera helt annorlunda... vet ju att det, min dåliga karaktär, kommer att bita mig i häcken om ett par dagar... men inte fasiken gör jag annorlunda för det!

jag är som en groda utan ben... hopplös!

men nu har jag iallafall tagit fram böckerna... de ligger här bredvid mig på stolen och bara väntar på att bli lästa... igår låg de kvar i väskan... så lite framsteg gör jag... man får vara glad för det lilla liksom! Idag kan jag dessutom vara glad över att jag inte morfat i mig en massa mat i onödan... gick nog nära på i ullstrumporna lite för hårt för efter passen kände jag mig lite väl vinglig... men en swebar och vatten fixar det mesta! Va bra det vore om det kunde fixa så jag kunde allt jag behöver kunna för kursen också... tror dock inte jag ska förlita mig på det!

Nu ska jag sätta mig med mina böcker... fastnade med gitarren en stund ikväll också... har börjat få lite härdade fingertoppar nu!!! det är så galet roligt... synd bara att man sitter själv... det är ju mycket roligare att spela när man är flera som sjunger liksom... någon tar en stämma och fyller i... kommer på olika sånger och det spelar kanske inte egentligen så stor roll hur det låter... bara det är en sång att sjunga till... fantastiskt! Kanske kan få till den där grillkvällen med gitarrspel och sång någon kväll i sommar som var anledningen till att jag önskade mig en gitarr...


En väldigt rolig låt att spela, dels för att den är lite upptempo (och en av de få upptempolåtarna jag kan spela) och dels för att det är en väldigt enkel refräng så ALLA kan sjunga med!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!