söndag 22 maj 2011

Minininis goes Atkins

...eller brottarfrukost till middag... fick för mig att jag va sugen på stekt bacon och ägg... så jag fixade det... gissar att kroppen tänkte balansera upp kolhydrat/fett/protein-balansen... nu ångrar jag mig... mår illa och det stinker bacon i hela lägenheten... varför tänkte jag inte på det innan liksom... och särskilt gott är det ju inte heller egentligen... men nu vet jag... och nu kommer det garanterat att dröja till nästa gång... hur gott det än ser ut... och hur enkelt det än är...

bild lånad från http://www.lchf-recept.se/

Nä, efter att ha skurat hällen och diskat rent allt så det ska sluta lukta American Diner i mitt hem så inbjuder vädret till en stor kopp te och soffhäng... premiär-turen i min nya Swedish Grace-mugg... måste bara hänga tvätten på tork först... och hänga lite med mina böcker också innan jag kan släcka lampan för idag.


Note to self:
Du gillar inte Stekt ägg och bacon direkt mycket!!!

2 kommentarer:

  1. stekt ägg= mycket bra och gott.
    Har själv kört GI med varierande resultat, mycket ägg blir det.

    SvaraRadera
  2. F - ja, jag äter en hel del ägg... kör ju lite lågkolhydratskost jämt... när jag inte tokslarvar och delar en kladdkaka med "någon"... men bacon... urk! ägg är fantastiskt... sänker kolesterolet (eller höjer det goda kolesterolet) och är supernyttigt! En bra grej är att woka färdiga wokgrönsaker och sedan slänga i två-tre ägg i pannan och steka på tills det är hårt... ser inte så gott ut men det är gott! =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!