onsdag 18 maj 2011

nähe...

...inte nu heller... borde de inte kommit in ett litet rött hus med vita knutar nu då? fyra timmar sen jag kollade sist ju!... hur svårt kan det vara liksom??? jag har ju hunnit köra två pass sedan dess... tycker nog att en mäklare skulle ha kunnat lägga in en liten stuga på den tiden... visst, det kanske blir lite övertid, men sånt drabbar oss alla ibland...


bild lånad från hemnet

nej, nej, jag är inte otålig... inte alls... har hört att andra kan vara det... otåliga alltså... men inte jag... nä, mig kallade de "coolingen" när jag gick på fritids... för att jag inte stressade upp utan tog det mesta med ro... somliga saker i livet förändras...

och just som jag är igång och skryter om mina fantastiska egenskaper så kan jag inte låta bli att förundras över vem som kan ha ätit upp nästan 2/3 av den där kladdkakan (Frödinge) någon stoppade ner i korgen när denna var och handlade... för jag skulle ju aldrig göra något sådant... man har väl ändå en gräns???

11 kommentarer:

  1. går gränsen vid 3/4? kanske?

    SvaraRadera
  2. Vem skulle göra något sådant? Men du har ju ändå tur, 1/3 lämnade ju någon kvar till dig. Hade det varit här hade bara kartongen varit kvar.
    Den röda stugan ser ju nästan ut som pappas men tror inte han säljer den, men den ligger nära och sjön är på gångavstånd. Du kanske till och med har badat där.
    Njut nu av kladdkakan innan någon hinner ta den sista biten också.
    Kram

    SvaraRadera
  3. jag vet inte vem som kan tänkas vara så elak... men jag tog iallafall det säkra före det osäkra och åt upp den sista biten själv! Nu mår jag lite illa... för nä, någon gräns har jag tydligen inte! Eller jo, men den är galet anpassningsbar! =)

    Mia - är du säker på att han kanske inte vill sälja den? Om den ligger i närheten av Kungälv alltså! =) men vilken sjö tänker du på då? Stugan på bilden har jag ingen aning om var den ligger, den va bara fin! kram

    SvaraRadera
  4. Nej, pappa tänker inte sälja. men det skiter sig ändå då det tyvärr inte finns rinnande vatten men spelar ju ingen roll då sjön är precis utanför. Både jag och Ulle har tillbringat mycket tid där på somrarna. Sjön jag tänker på är Romesjön från Kareby hållet. Så du får leta vidare lite till eller så hoppas vi att den fina stugan på bilden helt plötsligt poppar upp i närheten av Kungälv.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Men... men... men... Romesjön, det är ju den jag är uppvuxen i!!! Eller ja, men du vet, mina föräldrar bor 1km från badplatsen på Romelandasidan! Hur liten är denhär världen egentligen???!!! Är det huset alldeles vid parkeringen på Karebysidan som är din pappas? Det som ligger alldeles vid vattnet?ja, vi håller tummarna för det, att det poppar upp söta stugor =)
    kram!

    SvaraRadera
  6. Ja, världen är liten. Jag är också uppvuxen i den sjön, haft Diana som simlärare men det har väl nästan alla. Var ofta på andra "sidan" då jag hade en vän som bodde där. Ja, det är rätt hus. Är där så ofta som det bara går, kanske blir lite grill där i helgen.
    Läste du mina svar på utbildningen?
    Kram

    SvaraRadera
  7. vill också ha en stuga

    SvaraRadera
  8. Mia - men det är ju nästan galet! Fast jag gick inte i simskola där, så jag hade inte Diana, men vi cyklade ju ner till sjön flera gånger om dan på somrarna! Va härligt med en sån oas! Stugan ligger ju jättefint där!

    Ja, jag blev helt överväldigad! Herregud vad du läst! Men något jobb lär det ju finnas, särskilt nu när det är så mycket med kemi och sociala ansvar! Jag hade kollat på KappAhl, Intersport och Lindex... vi har ju ändå många av de stora i området liksom! Kan se om jag kanske har en lista på trendseminariedeltagare så du kan få lite idéer om företag också.

    Jo, vi har Joel i trikålära, Monik i materiallära och två andra lärare i väv och färgning... jag är alldeles för dåligt insatt för att ha tenta om ett par veckor! =/

    KRAM!

    SvaraRadera
  9. F - så länge du inte hittar samma stuga som jag så vi behöver slåss om saken tycker jag det är helt okej faktiskt! =)

    SvaraRadera
  10. lovar att inte bjuda på samma stuga.

    Du kan maila mig förresten, om vad du vill. dagligdags@gmail.com msn kanske?

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!