måndag 2 maj 2011

vill inte riktigt vara tillbaks i verkligheten...

... vill inte riktigt ha landat i vardagen igen... trivdes ju ofantligt bra där bland underställ och höga strumpor, boots som stod lite överallt, ölburkar som inte själva gick iväg till containern... ett alldeles för litet, oplanerat kök och en bastu som hela tiden var igång av någon outgrundlig anledning eftersom ingen, mig veterligen, nyttjade den... i en liten stuga med rå panel på väggarna, så som det ska vara i fjällen.... onekligen är det så hälsosamt och stärkande i fjällen!!! Jag har känt mig stark och hälsosam hela dagen! vid tolv längtade jag så det nästan värkte i kroppen efter att få sitta vid backen och grilla... tror nästan det kan vara min nya grej!

Saknar att ha dem omkring mig, att kommunicera på det där interna viset, där standardkommentarerna studsar fram och man riktigt kan se alla käcka internskämt glimma till. Har flera gånger idag tänkt, nästan högt för mig själv, flera utav dem... saknat de som hade uppskattat en välriktad kommentar och huggt tillbaks på minsta lilla grej, på ett trivsamt och välvrängt sätt. Där att huset i backen är jättefint får en dubbel mening.

Sen saknar jag att det inte är fler som sjunger med, någon som tar en andra stämma, bytet mellan stämmor och glädjen det skapar. Att leta ackord och få hoppa över de där svår baré ackorden... det gör jag ju iofs alltid, men att folk förstår det, det saknar jag. Just nu saknar jag till och med high fives, snön innanför jackan, att jag inte hade någon som helst koll på brädan och det faktum att det inte fanns lås på toalettdörren... men det är mindre än ett år kvar till nästa gång iallafall!



dagens låt: Jeff Buckley - Hallelujah (Sista after ski låten... även den vi hade mest problem med att hitta alla rätt ackord till... )
dagens dusch: ja, imorse tog jag ut svängarna, duschade länge och väl, behövde inte alls bry mig om någon eventuell varmvattenberedare eller felfall på golvet.
dagens frisyr: borsten är fortfarande nerpackad i resväskan... = knut
dagens smink: lite
dagens klädsel: jeans, grått linne, vit (RED)t-shirt, limegrön scarf
dagens planer: landa... borde handlat
dagens vill ha: en kram
dagens saknad: en high five när det blir en bra sägning
dagens drog: kaffe... an mass
dagens träning: powerwalk med Pia (joggingtur va liksom uteslutet efter helgen)
dagens måste: packa upp
dagens dricka: kaffe och vatten
dagens mat: makrill i tomatsås och knäckebröd
dagens mående: trött men ändå inte


vet inte om det blir så mycket vackrare än såhär...

2 kommentarer:

  1. Kan det vara mer vackert än en skog full av vitsippor?! Lovely!!

    SvaraRadera
  2. En så´n massa kul minnen Du har som tycks dyka upp lite titt som tätt!! En så´n fin bild med alla vitsippor och skuggor från trädstammarna. Tittar man ut nu så tror man att det kommer att se ut så om tre månader ungefär, för här snöar det stora fina snöflingor. Liknar mer en fridfull julafton på utsidan! Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!