tisdag 24 maj 2011

tvåkomponentsmiddag

jag tycker verkligen inte om att laga mat bara till mig själv... att laga mat till andra tycker jag däremot är jätteroligt... men det gör man ju inte så ofta... inte lika ofta som man borde laga till sig själv iallafall... med betoning på borde...

inser, när jag tänker efter att jag är en fena på tvåkomponents "middagar/luncher"... och det innehåller verkligen bara de två sakerna...

spenat & lax
fetaost & tomat
keso & banan (eller någon annan frukt)
wokgrönsaker & ägg
ägg & bacon (fast det vet vi ju hur det gick)
makrill & knäckebröd

de senaste dagarna har jag snurrat in helt på feta&tomat... en hel bit fetaost och en kartong (fast plast) med körsbärstomater... nu sist fick jag köpt baby-plommon-tomater... supergoda och supersöta!

Wow, tänker kanske du nu, kan det bli mer ointressant än såhär?? Ja, kanske! Mitt liv är inte mer intressant än såhär, det finns inte så mycket jag kan göra åt det!... eller jo, det gör det ju... och jag har börjat att spåna lite faktiskt... just nu heter intressekällan hemnet... söker som kanske bekant en liten stuga, ett litet hus, ett litet torp... helst med en massa själ och karaktär... men ändå inte så det går överstyr... har kanske hittat ett par värda att kolla på... man måste ju börja någonstans! Drömma är en bra start... iallafall när det gäller husköp...

nu ska jag återgå till mina böcker... och powerpoint handouts... det är inte klokt vad mycket det är man tydligen skall kunna! börjar bara bli en smula stressad nu, nu när det bara är en vecka kvar av inmatning av kunskap... varför är man en sån tidsoptimist??? och framför allt... varför lär man sig aldrig???

2 kommentarer:

 1. Du är inte ensam om att vara tidsoptimist, vi hade deadline på uppsatsen igår vid midnatt. Inga problem vi fixar detta, kanske blir lite sena men vad då. Kl 08,00 i morse skickade vi in den. 22190 ord och 90 sidor. Detta gör jag aldrig om! Natten blev jobbig men framåt morgonkvisten när det ljusnade gick det som attan igen. Kvällen/natten tillägnas opponering. Låter kanske inte lika spännande som bindningslära men ändå.
  Plugga på, du fixar tentan lätt som en plätt!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Nina... eftersom det inte funkar att logga in... ???=(25 maj 2011 11:33

  Men hur mår du nu??? Jag hade varit helt kokt efter en sådan grej... vilket jag vet eftersom jag gjort precis samma sak... pluggade på IHM för några år sedan och hade ett examensarbete att lämna in... satt uppe hela natten... lämnade in precis i tid... och stöp sedan i säng... minst lika spännande som bindningslära... jag tror faktiskt jag fått kläm på det... lite iallafall... ta i trä! =)
  kram!!!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!