tisdag 10 maj 2011

jag har blivit faster för tusan!!!


i morse fick jag reda på att vattnet hade gått... har haft telefonen bredvid mig sedan dess... på helspänn... och så nu ikväll tittade han ut... min brorsson... antagligen världens finaste lilla kille... det är helt galet vad spännande det känns!

Stort Grattis till Linda och Micke, detta gjorde ni bra!!!! och välkommen till världen lillprinsen!!!! Det är en stor och ibland skrämmande värld men faster lovar att ta hand om dig och kramas extra mycket när det behövs!!!

Va faktiskt och övade på mitt fasterskap när jag fick beskedet om att han va här nu... Har tillbringht kvällen med att mysa med bebis och pratat med hennes mamma, som även är en av mina kära vänner... vi har känt varandra sedan andra klass... sen får du räkna själv! Det är härligt att bara sitta och prata, mysa och umgås... vi känner varandra galet väl och ändå träffas vi alldeles för sällan... lilla dockan va galet söt och alldeles ljuvlig... luktade sådär gott som bara små små bebisar gör... jag smälter som vax...

går och lägger mig nu...med bebisdoft i näsan och en biologisk klocka som antagligen håller på att få fnatt...

4 kommentarer:

  1. GRATTIS faster Nina!

    SvaraRadera
  2. Grattis faster!
    Visst är bebisar underbara.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Grattis faster Nina! Hoppas allt gått bra för bebis, mamma och pappa.
    Kan tänka mej att vi får läsa lite bebis snack på bloggen framöver...
    Kram och kram! Ulrika

    SvaraRadera
  4. TACK!!! ja, det är lite stort att ta in detta med fasterskapet... känns lite gammalt... fast min kusin sa att det bara va stort! Jag har alltid sett upp till henne... fortsätter att så göra! =) Ja, bebisar är galet gosiga! Vill ha, vill ha, vill ha!!! och ja, nästan så varning utfärdas redan nu Ulrika, bebisetiketterandet (om jag nu varit duktig och satt etiketter på mina inlägg) kommer att dugga tätt framöver... vi har redan kommit överens, lillprinsen och jag, att jag kommer att bli en galet bra faster till honom!... det säger iallafall hans pappa att han kommit överens om! Jag litar ju på min bror! KRAM KRAM och TACK TACK!!!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!