lördag 28 maj 2011

kass

...kassare... kassast!! jag gjorde ju till och med ett inlägg om det hela... och så missar jag det... så när som på 12minuter... tack vare Fia fick jag iallafall sett det... och så kan man ju kanske se det på svtplay... har aldrig testat... men vet du... det kan man!!! ända tills 27juni!!! Väldigt lägligt eftersom vi åker på festival den 28de... här ska fan laddas! =)

Tack för alla fina kommentarer jag fått på gårdagens inlägg... ni är helt underbara... orkade inte igår... orkade inte formulera mig... fundera på tillvaron mer eller skôja te de' i ord liksom... vissa dagar är sådana... vissa dagar måste man bara få backa, samla sig och ta sats... i sådana stunder är jag galet glad över att du finns i mitt liv, på vilket sätt det än är, du som stöttar och peppar, kommer med glada tillrop, en extra kram, förståelse och medkänsla... TACK!

I sådana stunder är det galet gott att ha så fina kollegor som jag har... som känner av... som ser att det är lite off-pist... som drar med en ut på lunchen och som inte ställer några krav... gissar att det är få förunnat att ha det så bra på jobbet! Och när någon trillar baklänges ner i en kundkorg så kan man ju inte låta bli att skratta... hur nere man än är! TACK!

dagen började med ett otroligt gött spinningpass... så vansesinnigt cynkat gäng... så snygg teknik... så mycket driv... som instruktör behövde jag knappt göra någonting förutom att peppa och ge hintar om vart vi skulle... tror aldrig jag varit med och kört ett pass där det finns så lite att påminna om rent teknikmässigt... fabulöst!!!lite eftersnack med mina underbara deltagare och sedan en snabb sväng till Pingstkyrkan Secondhand. Pressbryggare är tydligen ett måste på festival!

Anna stod vid dörren kl.12... det gjorde inte jag... själv snurrade jag runt på Skafferiet, den lilla Ica butiken i stan och köpte lite frukost/lunch till oss... så det gjorde nog inte så mycket att jag blev lite sen... Anna hade även med sig sin svärmors hundar som hon passade dagen till ära... två små chihuahuor som trippat runt här idag... supersöta!!! Inte utan att jag skulle kunna tänka mig en sådan, hade jag kunnat ha med den till jobbet så hade det varit klart! Så himla mysigt att ha ett litet knyte i knät medan man pluggar!!


 

Ja, för pluggat har vi gjort... en del... jag höll på att somna ett tag mitt i allt om beredning och olika färgklasser... hur mycket ska man behöva kunna egentligen??? tror att svaret du söker efter är "massor och lite till"... det är iallafall så det känns... som massor, lite till och ett jäkla sammelsurium av alltihop...

När Anna tog de små voffsingarna och åkte hem gick jag och la mig... somnade som en sten... sov skiten ur kudden tills alldeles innan Fia ringde... hade hon inte ringt hade jag säkert somnat om... då hade jag missat hela Håkan... vill man ju inte!

kvällen har tillbringats med en stor påse godis... datorn... min pärm med alla kompendier man kan tänkas behöva och ändå saknar man information... snälla, påminn mig om detta nästa gång jag får för mig att det vore en käck idé att plugga lite vid sidan av jobb, instruktörsjobb, dräktsömnadskurs och försök till ett liv... en gitarrkurs dock, det kan jag tycka vore vettigt... det tycker jag faktiskt det vore även nu... i stundens hetta liksom! Så jag tar nog min gitarr och drar några riff (hur gör man det liksom?) innan det är dags för sängen.



 

Vid protesfabrikens stängsel
La du din hand på min axel
Och sa att livet var något enkelt
Men jag kunde inte hålla med dig

På en betonglagd äng stod vi
Du bad mig ta kärlek lätt som en vind
Men jag var så ung och dumdristig
Och tårarna rann ner för min kind

För vem kan glömma att stjärnorna
någon gång blir stenar
Och vem vet hur länge
vi har varandra

I en nedlagd hamnstad
full av misstro och ohållbarhet
Mötte jag min kärlek


3 kommentarer:

  1. Jag hoppas du mått bättre idag!
    De där svackorna kommer ofta när man är totalt oförberedd...
    En liten lyckospark får du här, och här får du en påminnelse att göra dina läxor.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Det här fixar du!
    Man måste få backa, andas o känna efter hur man mår, hur jobbigt det än är...
    ...men du fixar det här!
    Puss min vän

    SvaraRadera
  3. Älskar Dej mitt hjärta! Du anar inte ens hur viktig Du är<3<3<3. Det är så fint att läsa de kommentarer Du får. De värmer även ett modershjärta! Kramar

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!