onsdag 25 maj 2011

en sån där...

... en sån där dag när man inte riktigt vet hur livet känns... är man stark eller svag? På eller Av? Pepp eller paff? inser att jag påverkas starkare av saker idag än förr... stressnivån är lägre... eller nivån för stress är inte lägre... min gräns för när stress känns i kroppen är det... det blåser storm både inne och ute på något vis... men samtidigt så känns livet bra nu... bara den där tentan är avklarad så ska jag ta nya tag... det har jag lovat... inte bara mig själv faktiskt!

Fick en fin kommentar... angående ett inlägg igår... om alla borden man har omkring sig i sitt liv... om att man borde göra något skoj varje dag, stort eller smått, så att varje dag har haft ett fint syfte... det får bli en ny punkt i dagens lista helt enkelt! Så man får lite koll på att det faktiskt blir av! Hade ju mina "Dagens fem bästa för Nina" ett tag, men det har jag tydligen slutat med... om jag bakar in det som en punkt i listan jag faktiskt inte slutat med... har ju en förmåga annars att göra det... sluta med... så kanske det funkar! Återstår att se!  dagens låt: U2 - Van Diemens Land
dagens dusch: jajemänsan!
dagens frisyr: uppsatt med spänne på något vis
dagens smink: ja, lite mer än de senaste dagarna
dagens klädsel: jeans, svart linne, blommig tunika/linne, svart kofta, svarta converse
dagens planer: möte på morgonen så det blev en tidigare morgon än vanligt, mer bilköer än vanligt och mer
dagens vill ha: sovmorgon
dagens saknad: värme
dagens skoj : Cykelpass ikväll! 45min kärlek liksom!
dagens drog: Kaffe
dagens träning: Cykel45
dagens måste: plugga
dagens dricka: vatten
dagens mat: keso banan
dagens mående: trött och huvudvärk (tror det beror på vädret faktiskt!) men vid gott mod, tror jag!

 

En av tunikorna jag köpte i NYC i höstas... tycker mönstret är så gudomligt sött... och alla stråvecken... sånt är jag svag för... stråveck... och hålsöm... när jag inte behöver sy det själv... det är pilligt över mitt tålamod nämligen!

Fast på bilderna ser man den ju inte så bra... hittade samma modell men i annan färgkombination på  American Eagle Outfitters hemsida... de har så himla mycke fint!!!


Här ser den ju inte så lång ut... på  mig blir den som en kort klänning... det är olika det där!

2 kommentarer:

  1. Jättefin tunika och kanon bra val av låt.

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja, den galet vacker! Det är en sån där favorit sedan första gången jag hörde den... och Larry är så söt i videon!!! =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!