söndag 22 maj 2011

om en kopp te och saknad

... nu känns det bättre... med en stor kopp vaniljte och lite mindre bacondoft i näsan... tvätten behöver fortfarande hängas dock så helt smärtfritt är ju inte livet...

men satan i gatan vilken go kopp!!! Det är faktiskt galet värt de där extra slantarna att lägga på riktigt porslin, riktiga grejer... fröken fräken ger den nya muggen fem toasters... full fart!

När jag köpte muggen så stod jag även och funderade på om jag skulle köpa en grön också... sådär ljuvligt ljusgrön... eller en himmelsblå... lite som en hans och hennes mugg... men jag vågade inte... vågar inte jinxa livet mer... Det känns lite sorgligt att bara köpa en tycker jag... men samtidigt, de finns ju kvar... en servis som funnits i över 80år bör väl inte försvinna utan att man får reda på det tänker jag! men visst hade det varit fint?!eller...
bredvid en...Kärlek i en temugg liksom! Det saknar jag... det och en röd liten stuga... gick in på hemnet och kollade efter den där lilla stugan jag faktiskt hittat och som jag tänkte dra med mig min arma far på visning för... men det är ju så typiskt att den då inte finns kvar...

Hur som helst, idag i församlingshemmet så satt det uppsatt på en anslagstavla ett väldigt fint, handgjort kort... framför allt så var budskapet fint tycker jag!Lite samma som:
"Dance like nobody's watching; love like you've never been hurt. Sing like nobody's listening; live like it's heaven on earth."  
-  Mark Twain
Fast ändå inte... men ändå... och när jag ändå är inne på sånt där bevingat... en liten fras jag tänkt på en hel del det sista...

"when God closes a door. He opens a window"

... jag tror nämligen jag har stängt dörren... stort jävla grattis till mig!!! Inte en dag för tidigt! Sen att fönstret jag önskar öppna kanske inte är mitt att öppna, det spelar lite mindre roll... för mig är det själva fokusflytten som är vinsten just nu!

 It's a Hallelujah moment!!! yeehaaa!!!

Då gör det inte så mycket att det är me and my guitar just nu...

11 kommentarer:

 1. Verkligen!! Hoppas att det där jävla fönstret kan öppnas någon gång!! ;)

  SvaraRadera
 2. Fonstret kommer oppnas när det kanns ratt att gora sa :) underbara Nina - allt det bastaste at dig min van! Sara

  SvaraRadera
 3. Melinda - ja, det vore trivsamt!!! Jag behöver inte öppna det på vid gavel just nu... men lite vädring hade varit käckt! =) kan det vara gångjärnen som kärvar??? Vår tid kommer! kram!

  Sara - åh va söt du är! ja du har nog rätt, som alltid... men när är det rätt då och vad är bästast? stor kram!

  Madeleine - Du med! =) kram!

  SvaraRadera
 4. du och din gitarr finns inte med ljud och bild?
  maila i sådana fall :)

  dagligdags@gmail.com

  SvaraRadera
 5. F - nä, inte officiellt iallafall! Det är jag lite för modest för... vem vet, det kanske kommer någon gång! du får helt enkelt fortsätta kika in här!! =)

  SvaraRadera
 6. ååååååhhhhhhhhhhhhhhh

  SvaraRadera
 7. D'oh! elakt va!? =) hihi!

  SvaraRadera
 8. jag är kanske eventuellt nyfiken av mig. Och då vore det ju bra om du mailar mig det, det är ju inte officiellt utan fortfarande inofficiellt. Det kommer inte på bloggen ;)

  Sov gott! och ja, kommer fortsätta kika in på din blogg.

  SvaraRadera
 9. ja okej, så skulle man kunna göra... men då måste jag först få till en bra inspelning ju... får återkomma med detta! Sov gott du med och bra! jag tycker det är kul att du hittat hit och kommer med lite mer maskulina kommentarer också, det balanserar upp det hela liksom! =)

  SvaraRadera
 10. F - D'oh! igen! Jag va jättesnäll och lite snabb så jag inte skulle fega ur, spelade in en låt och tänkte skicka den, men då är den för stor för att skickas!!! hur gör jag då???

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!