torsdag 26 maj 2011

en helt vanlig torsdag

... så där medioker och lite tråkig men ändå hemvan och trivsam... lite landet lagom... vaniljglass... inte direkt gott men ändå så man äter upp... för att det finns... och för att det är invant och vanligt... inget fel i det men heller inga direkta överraskningar... varken bra eller dåliga!

Fick piffat till dagen med en spontanlunch på thai-restaurangen... fast jag vet inte... blev lite besviken... min Paneng Kai va inte lika god som vanligt... men det är ju ändå gott... och mätt är jag fortfarande! ändå det som var meningen på något vis...

har ju kanske hittat ett litet hus jag är intresserad av... det ligger lite längre bort än jag hade tänkt var optimalt... men allt kan ju inte vara det här i livet! hade varit kul om det inträffade någon gång!!! har, min vana trogen... redan börjat kolla möbler och tänkte inredning... jag har helt enkelt flyttat in! Fast jag har inte kollat på det... vet inte om det är fint annat än på bild... men enligt mäklaren är det jättefint! En liten röd dröm med vita knutar liksom... så typiskt mig på något vis... att inte kunna hejda mig i tanken...



dagens låt: U2 - With or without you
dagens dusch: ja... lite extra lång
dagens frisyr: hängande
dagens smink: japp, rubbet
dagens klädsel: jeans, svart linne, vit storskjorta
dagens planer: jobbelijobba, köra pass, pluggeliplugga
dagens vill ha: mitt hus
dagens saknad: tid
dagens skoj : S-core och Cykel
dagens drog: kaffe
dagens träning: S-core och Cykel
dagens måste: plugga
dagens dricka: vatten och cola light
dagens mat: Paneng Kai
dagens mående: bra!

4 kommentarer:

  1. Fast visst är det kul att i tanken flytta in?! Är också en drömmare där jag ofta flyger iväg och gör saker som tyvärr aldrig händer..

    SvaraRadera
  2. Å, fortsätt att drömma! För längesedan drömde jag att få äga och bo i vårat stora vita hus. Då hyrde vi bottenvåningen, trodde egentligen inte att det ens fanns en yttepyttemöjlighet att det skulle bli vårat. Men vi fortsatte att drömma och måla och möblera och... Ja, nu har det varit vårat sedan drömmen blev verklig.
    Dröm!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Käraste Nina, tusen tack för igår! Carl var så nöjd och kommenterade på väg hem: "mamma, så roligt det var och Nina tittade på mig och såg när jag gjorde rätt"
    Ja svarade: "jäpp, hon är grym. Det är du med"
    "mamma, hon sjöng ju så himla bra också!"
    Jag: "Jäpp, det gör hon"
    STORT tack för att du gjorde ditt jobb så sjukt bra igår och fick Carl att vilja gå hos dig hela tiden!
    <3

    SvaraRadera
  4. Melinda - ja absolut... men just nu, när jag insett att jag inte kommer att kunna köpa huset jag "flyttat in i" så får jag lite panik... det finns INGET ANNAT så fint hus!!! tills imorgon, då jag kommer hitta någon annanstans att flytta in... en vanlig dag alltså! =) Men vad vore man utan sina drömmar?! =) stor kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!