torsdag 26 maj 2011

det var då fasiken...

... här sitter jag och drömmer och fantiserar om  möbler... lata dagar i trädgården... midsommarfirandet... lata dagar vid spisen... syltning och saftning... festerna man kan ha på övervåningen i det på-pricken mitt drömhus jag fastnat för och hade tänkt kolla om jag kunde åka och titta närmare på i helgen...

Men när jag går in på hemnet för att friska upp minnet av min framtida oas lite... då möts jag av "budgivning pågår" och ett aktuellt bud som är närapå dubbla utgångspriset! Va fan!!!... får man verkligen göra så??? Jag ville ju också vara med! Jag kan ju inte lägga ett bud på ett hus som jag inte ens har sett... eller kan man det? Nä, inte ens jag är så galen... fast jag köpte min bil utan att ha provkört eller ens provsuttit en sådan... men det är lite skillnad... inte mycket... men lite! Jag tycker inte det är okej!

Nog för att det finns en uppsjö röda små stugor i skogen på Västgötaslätten och jag säkerligen snart kommer att trilla över ett nytt drömhus... men detta var så fint... så perfekt... redan fixat och jag kunde bara se till att åka på tillräkligt många gårdsauktioner för att ha möbler nog att fylla det... drygt 150m2... hade varit perfekt att växa i! ... fan...

Gissar att jag kommer bli en hemnetjunkie jag också... om jag nu inte redan har blivit det... när kollegorna frågar varför jag ser så trött ut kommer jag börja rabbla kvadratmeterpriser och en- eller tvåglasfönster... självdrag och renoveringsbehov... grattis på er!!!

3 kommentarer:

  1. shit, vilken budgivning.
    Om du kan tänka dig en liten röd stuga uppe i norr kan du nog få en i inlandet för ungerfär 750 kronor :)

    SvaraRadera
  2. Neeej! Det var ju ditt, ju!
    Dream on...

    SvaraRadera
  3. Nina (som fortfarande undrar varför det inte funkar att kommentera som jag vill!)26 maj 2011 kl. 23:37

    Malla - ja... och det är galet till den milda grad om man åker ut mot kusten! 750 pengar alltså... fast det blir lite långt att pendla.. om man bara ska sticka dit över helgen för att klippa gräset tex... =)

    Bom sicka bom - ja, det är helt åt helsike fel! på ett väldigt i-landsproblematiskt stadie såklart... men det är verkligen galet fint... tyvärr tycker väl fler det då... har liksom legat ute i nästan en månad...jag har inte sett det förrän nu dock... men ingen som verkat intresserad och så BOoOM!! idag så slog det till och budgivningen var igång... elakt! men jag drömmer vidare! =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!