onsdag 16 mars 2011

Nu är det bevisat....

jag har stans sämsta karaktär... jo, det är sant! istället för att försöka mig på småportioner av rostat bröd, te och annan sån där klassisk "jag-har-varit-magsjuk-och-vågar-inte-äta-vad-som-helst-mat" så slår jag till på stort och trotsar alla naturlagar, alla mina egna lagar och regler samt vanliga, gedigna normer... och i och med detta bevisar jag för alla att jag har sämsta tänkbara karaktären... wait for it!

I söndags va Fia och jag på Nordby Shoppingcenter, där de har ett av Sveriges största godisbutiker... som jag skrivit tidigare så handlade jag inget i den största butiken... vad jag inte skrev var att jag köpte fyra M&M påsar (de hade ett sånt erbjudande... sånt som man alltid går på ni vet... 4 påsar för 99:-) tänkte att dessa skulle min pappa bli väldigt glad för... fast jag köpte en till mig själv...  i en annan, mycket mindre men ändå galet stor godisbutik...  Hur som helst, de tre påsarna M&M som jag köpte till mamma och pappa är nu bara en... eller en och en halv... de får skylla sig själva när de inte kom förbi och hämtade dem känner jag spontant och mår jävligt illa... synden straffar sig själv heter det ju... jag går och lägger mig en stund nu tror jag...


Sådär har jag ALDRIG gjort... nä, jag sprayar klorinspray istället... det är ju riktigt giftigt och hamnar ÖVERALLT! Vill poängtera att jag faktiskt har sprayat klorin på en del av de 2½påsar M&M jag inte längre har i min ägo... en del...

8 kommentarer:

 1. Jamen mm är ju gott ju... man kan liksom inte hjälpa det.

  SvaraRadera
 2. Karaktär räknas inte när man varit sjuk. Då kommer man undan med vad som helst! Och dessutom har du bränt en massa när du varit magsjuk, så du måste ju få igen alla de kalorierna på nåt sätt. Godis är ju absolut det snabbaste. Bra jobbat!

  SvaraRadera
 3. Fru Gårman - precis vad jag tänkte... och kommer att tala om för min pappa när han ifrågasätter antalet påsar... påse... TACK!!!

  Anonym - har man så bra kommentarer som du just haft så behöver man ju knappast vara anonym!! Välkommen! och välkommen åter!!! och tack för superdupertipset och stöttningen!!! :-)

  SvaraRadera
 4. Jag får fullständig falsk bullemi när det gäller M&Ms. Åh vad sugen jag är nu.
  Kram

  SvaraRadera
 5. hahaha... falsk bullemi, den va ny!! Jag brukar få senil bullemi... äter en massa men glömmer att kräkas... fast ibland glömmer jag inte... då har jag ätit alldeles för mycket! Och DÄR tog ditt sug slut! förlåt! kram

  SvaraRadera
 6. Äh! Karaktär ska ligga på en låg och behaglig nivå! Du tränar ju, till skillnad från vissa andra... (MIG).
  NJUT!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Skönt att du ändå har kommit på benen igen!!
  Jag har alltid varit sånt där magsjukebarn som alltid åkte på magsjuka... JÄMT! Så den där kosten är jag väl bevandrad med, rostat bröd, ris, kokt potatis med smör, nyponsoppa... bla bla bla!! MEN...när man får ett barn med diabetes (som vi fick för ett år sedan) så får man lära sig helt nya direktiv av sjukvården, MAN SKA ÄTA DET MAN KÄNNER FÖR, det viktiga är att man får i sig mat!! (nu kanske det är för just diabetesbarn, så de ska hålla blodsockret uppe, men jag väljer att tolka det mer som en allmän grej liksom...gillar allt som jag kan ha fördel av!!)

  SvaraRadera
 8. Madeleine - haha, ja, karaktären ska kanske inte få hindra en... fast i mitt fall så vore det kanske bra idag... kan ju inte träna mina fyra pass på två dagar nu... kram på dig!

  Emma - så sant... jag tror också att man ska äta det man är sugen på när man mår dåligt... Hur går det för henne föresten?? Har ni vant er? Tycker hon verkar galet tapper din dotter!!! kram på dig!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!