fredag 13 maj 2011

han är världens finaste!!!

Nu kanske du tycker att jag är partisk......men det tycker inte jag... han är faktiskt galet söt och fin och helt perfekt på alla sätt och vis den lille killen som jag får titulera mig faster till... båda hans föräldrar är ju i och för sig också galet bra, men iallafall!!!

mamma, pappa och jag va där nu på kvällen och beskådade underverket... klämde, kände, snuffade och tittade på den  lilla krabaten som kikade ut för bara några dagar sedan. Det är helt galet att man direkt kan känna sån kärlek och glädje över en liten parvel på det här viset!5 kommentarer:

 1. vacker bild...

  så nära
  så nära
  sån ära...

  kram

  SvaraRadera
 2. Världens finaste lilla hand. Hälsa så mycket!

  SvaraRadera
 3. sötaste söt...klart att han var!

  SvaraRadera
 4. Vilken din bild....låt honom inte släppa taget förrän du har lärt honom allt han behöver veta ...<3

  SvaraRadera
 5. Bom sicka bom - tack! Och vilken fin text du skrivit! Du är makalöst duktig på det där! KRAM!!!

  Kusin Elin - ja, visst är det! Ska jag göra! kram

  Fia - haha, ja, klart! och det är inte ens i överkant... han är verkligen jättesöt! :-) kram

  Ylva - titta du kunde! =) precis så känns det! Jag ska lära dig allt jag kan... så nä, jag tänker inte släppa taget! <3 kram

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!