torsdag 14 juni 2012

Weeehaaaa!!! ikväll är det rep!!!

I'm so excited, I might vomit!!! Fast det var en överdrift, kräkas kommer jag inte att göra, men jag är jäkligt glad iallafall!!! Så himla roligt det ska bli!!! Har övat lite på de där låtarna, satt med gitarren och spelade igenom dem igår, vissa sitter bra, andra mindre bra... man kan inte kunna allt känner jag och tänker att jag får gå loss med tamburinen lite mer ikväll istället!!!

Åh, det är så roligt det här! hur jäkla tur kan man ha liksom?! Jag har uppenbarligen varken tur i spel eller kärlek... men i skor... och sång... olika falla livets lotter... tydligen!

2 kommentarer:

  1. det kommer säkert gå superbra och framför allt vara skoJ! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. det var det!!! Skoj alltså, och gick superbra också faktiskt! :))

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!